Kuus hädavajalikku baasrõivast suurte rindadega naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No mis sa teed, kui ei mahu kinni.
No mis sa teed, kui ei mahu kinni. Foto: Vida Press

Väiksemate rindadega naised teevad nägusid, kui kurdad, et ei saa oma suure büsti tõttu teatud riideid kanda. Tegelikult ei olegi suured rinnad alati õnnistus, sest sobivaid riideid on väga raske leida. 

Pure Wow jagab soovitusi, millised riided võiksid kapis kindlasti olemas olla, et kiirustades vähemalt midagigi selga leida. 

Üks särk, mille nööbivahe ei jäta suuri vahesid

Mitte keegi ei tea rinnakatest naistest paremini, kui hästi peab triiksärk selga sobima. Enamasti tuleb selleks osta vähemalt numbrijagu suurem särk, et see ei hakkaks rinnust pitsitama ja nööbivahed ei punnitaks lahti. Kui vaja, saad lasta rätsepal särki kaenla alt ja käistest kitsamaks võtta. Kui proovid poes särki selga, siis liiguta oma käsi edasi ja tagasi, et oleks paremini näha, kuidas nööbid rinnal asetsevad ja mis liikumise peale toimub. Mida pehmem on kangas, seda paremini see rinnakal naisel seljas istub.

Alussärk, mis varjaks nööbivahe

Vahel ikka juhtub, et tuleb selga panna särk, millel on väga pikad nööbivahed või mille nööbid asuvad pahas kohas ja suurte rindade tõttu paisuvad need vahed lahti. Sel puhul on hea, kui saab alla panna kas valge või ihuvärvi õhukese alussärgi, mis peidab rinnahoidja ära.

Hea lõikega jakk, mis toob õlad esile

Mugav ja kehasse pintsak on ajatu baasese, mida läheb kõigil naistel vaja. See aitab hästi varjata sangasid ja kõhuvoldikesi, kuid tuleb ka üldises plaanis figuuri tasakaalustamisele kaasa. 

Laia säärega püksid proportsioonide tasakaalustamiseks

Kuna keha ülaosas on mahukust nagunii rohkem, saab pilti laiade pükste, püksseeliku või avara seelikuga sümmeetrilisemaks kujundada. 

Kleit, mis rõhutab pihta

Tuunikate ja kott-kleitidega on see probleem, et need teevad kehast ühe suure kasti. Seda eriti rinnakatel naistel, kelle vöökoht jääb peitu. Näita oma liivakellafiguuri ja kanna A-lõikelist kleiti. Muul juhul saad oma piha esile tuua laia vööga.

Sügava V-kaelusega rõivas, et oma dekoltee üle uhke olla

Igaks riietuseks on oma aeg ja koht ning vahel on õigus ka rinnakal naisel pilke püüda. Selleks sobib hästi V-kaelusega kleit või pluus, mis on elegantne ning optiliselt pikendava ja salendava efektiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles