Suhe tantraseksi guruga keeras ärinaise elu pea peale

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantraõpetajad Moses Maimon ja Liisa Vask.
Tantraõpetajad Moses Maimon ja Liisa Vask. Foto: SCANPIX

Pooleteise aasta eest Eesti esimesel tantrakursusel osalenud Liisa Vask (30) ei osanud aimatagi, et sealtmaalt muutub tema elus nii mõndagi - seminari läbi viinud õpetajast sai tema armastatu ning tantrast kirg ja töö, kirjutab ajakiri Naised.
 

Täna askeldab endine Johnson & Johnson Eesti filiaali müügijuht hiidkorporatsiooni ruumide asemel hubases kodukontoris, olles oma elukaaslase, tantraguru Moses Maimoni loodud Bhairava joogakooli tegevjuht.

Pisut enne suurfirmast lahkumise otsuse tegemist oli Liisale pakutud märkimisväärset ametikõrgendust, mis eeldanuks Eestist ärakolimist, kuid siis sai ta aru, et pole seda tööd tehes tegelikult õnnelik.

Senisest ametist äratulek ei tundunud talle suure elumuutuse, vaid loogilise jätkuna - suvel oli tema armastatu kolinud jäädavalt Eestisse ning naine sai pühenduda sajaprotsendiliselt äsjaloodud joogakooli asjaajamisele.

«Üks suuremaid õppetunde, mida olen läbi tantra ning enda ja Mosese suhte põhjal saanud, on see, et ükskõik kui tugev ja erialaselt edukas üks naine on, vajab ta enda kõrvale meest, kes on temast mentaalselt tugevam ja targem,» märkis Liisa. «Mida mehelikum on mees ja naiselikum naine, seda suurem on nendevaheline külgetõmbejõud.»

Võrdsuse tagaajamine suhtes ei ole aga Liisa sõnul tervislik - kui naine on leidnud mehe, keda ta oma juhiks usaldab, tekib harmooniline suhe, mis ei tähenda aga juhi ja alluva autoritaarset suhet. «Pean silmas, et naine teab iga hetk: kui midagi juhtub, on mees piisavalt tugev, et olukord lahendada.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles