«Naistejutud»: igale üksikemale oma jõulumees! (7)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe naisteportaali juhatajal Dagmaril (esiplaanil) on stuudios külas vabakutseline ajakirjanik Liis Konovalov (keskel) ja Postimehe arvamustoimetaja Liisa Tagel.
Postimehe naisteportaali juhatajal Dagmaril (esiplaanil) on stuudios külas vabakutseline ajakirjanik Liis Konovalov (keskel) ja Postimehe arvamustoimetaja Liisa Tagel. Foto: Dagmar Lamp

Täna on «Naistejuttude» podcast’is Postimehe naisteportaali juhatajal Dagmar Lambil külas Postimehe arvamustoimetaja Liisa Tagel ja vabakutseline tõlkija ja ajakirjanik Liis Konovalov.

Kes on vääriline aasta ema kandidaat? Kas abielus olemine teeb ema kuidagi väärtuslikumaks? Kas abielusidemed tähendavad, et suhtest on raskem lahkuda? Mida arvata viidetest üksikemadele, kes iga aasta jõuluajal lastele uut «isa» tutvustavad? Milleks üldse on vaja seda suurt vaidlust, mis neil päevil naisliidu korraldatava aasta ema konkursi ümber on tekkinud?

Kuula eelmisi «Naistejuttude» podcast'e siit!

Selle artikli ja podcast'i varasem versioon kandis pealkirja «Kas abielu teeb emast parema ema?».

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles