Need viis tähemärki naudivad tähelepanu kõige rohkem (1)

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Käsi püsti, kes julgeb tunnistada, et talle meeldib tähelepanu?  

See, kellele meeldib tähelepanu, peab olema alati situatsiooni keskmes ja talle lausa meeldib, kui kõik temast räägivad. Ilmselgelt on tegemist ekstravertidega ja siin on viis tähemärki, kellele tähelepanu keskpunktis olemine sobib, vahendab Your Tango.

Jäär

Mitte keegi ei ole nii enesekindel kui jäär. Isegi kui sa ei tea, et inimene on jäär, siis seda on päris lihtne tuvastada. Nimelt otsi kedagi, kellel on kindel kõnnak ja hoiak ja seltskond sõpru seljataga. Ta on ka tavaliselt see, keda kõik kipuvad vaatama. Jäär ei otsi ilmtingimata tähelepanu, aga ta teab, et tema peal on kõigi toasviibivate inimeste silmad. Talle meeldib olla see, keda tahetakse ja kuigi ta ei pruugi ise tähelepanu otsida, siis ta ei ütle sellest võimalusel ära.

Kaksikud

Kaksikud on sotsiaalsed ja neile meeldib, kui nende elus on palju toredust, lõbu ja sõpru. Kaksik on tüüpiliselt see, kes räägib peo lugusid oma eelmisest nädalavahetusest ja sõbruned tualetijärjekorras inimestega, keda ta veel ei tunne. Kuigi ta on peaaegu alati tähelepanu keskpunktis, siis ta on esimene, kes ütleb, et asjad ei ole nii. Ta usub, et inimesed annavad talle tähelepanu sellepärast, et tal on palju pakkuda ja see on isegi õige.

Lõvi

Kui kedagi üldse tähelepanu kuningannaks nimetada, siis on see Lõvi. Tema on väga dominantne ja kohati isegi dramaatiline, see tähendab seda, et teda on peaaegu võimatu ignoreerida. Mida see tähendab? See tähendab seda, et kui sa veel ei ole talle tähelepanu pööranud, siis ta teeb nii, et sa seda teeksid. Talle meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja ta teeb selleks kõik, mida vaja, sealhulgas teeb ta endale ja häbi või suure stseeni, kui vaja.

Skorpion

Olenevalt sellest, milline on sinu suhe Skorpioniga, võib ta olla, kas väga enesekindel või väga agressiivne. Ta ei pea alati tähelepanu keskpunktis olema, aga ta võtab selle rolli, kui on vaja. Sa ei saa mitte kunagi Skorpioni ignoreerida, ta on kõigi meelel ja keelel ning ta teab seda.

Ambur

Ambur elab pingutamata väga põnevat elu ja seetõttu ei ole vaja imestada, et teised temast räägivad. Ta on ekstravertne ja tihti tähelepanu keskpunktis. Amburid on tavaliselt ka üsna populaarsed ja tõmbavad inimesi enda ligi. Kui keegi üldse väärtustab tähelepanu, siis on see Ambur, sest talle meeldib olla populaarne ja lõbus ning see, keda kõik teavad ja armastavad. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles