Sellest pulmatraditsioonist loobumine on 2017. aasta moodsaim trend

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Pruutneitsiks olemine on kahe teraga mõõk. Ühelt poolt on suur au, et oled valitud pruutpaari lähikonda nii tähtsat sündmust tunnistama, kuid teiselt poolt võib see tähendada sinu jaoks suuremat energia- ja rahakulu.

Pinteresti 2017. aasta pulmaraport aga kinnitab, et pruutpaarid on aina enam loobumas pruutneitsitest. «Vähem on rohkem! Pruudid valivad vähem pruutneitseid või loobuvad neist sootuks,» annab Pinterest teada. «See on otsus, millega tagatakse, et fookus püsib pulmapäeval vaid sinul ja su partneril.»

Pinteresti kinnitusel on nad näinud millenniumi-laste hulgas 100-protsendilist tõusu leida pulmaideid, mis välistaks pruutneitsid. Pruutneitsitest loobumisel on nii mõnigi boonus: võib olla väga raske otsustada, keda sa tahad sel päeval enda kõrval seismas näha ning valikud võivad teha haiget neile, keda sa välja ei vali. Kui sa aga ei vali kedagi, on see märksa lihtsam!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles