Need tähemärgid on kõige tugevamad juhid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Need, kellel ei ole juhiomadusi, otsivad teistes inimestes tihti seda, mis neil endal puudu on. Seetõttu võidki avastada, et oled koos inimesega, kes on alateadlikult teie suhtes liider, kes kaitseb sind ja hoolitseb sinu eest. Võib-olla märkad, et teie sõpruskonnas on alati keegi, kes kõik kohale kutsub ja laua broneerib – ka see on märk juhist, kes võtab vastutuse. Loe edasi ja saad teada, millised tähemärgid on sündinud juhid. Kas oled nõus? 

Juhte on igasuguseid, aga siiski võib tuua mõne tunnuse, mis defineerib kõige edukamad neist. Näiteks võiks öelda, et paremad juhid on enesekindlad, karismaatilised ja toetavad ning häid juhte ei unustata. Neli astroloogilist tähemärki on loomult juhitüüpi, aga nad kõik on natukene erinevad, vahendab Your Tango.  

Jäär

Jääraga on lihtne rääkida ja ta tundub alati üsna meeldiv inimene, isegi kui sa temaga alles tutvusid. Ta tunneb uhkust, et inimesed tulevad ta juurde, kui neil on mure. Ta on väga inimesekeskne juht. Jäär teab, mida tema tiim vajab ja kõik asjad saavad tehtud. Ta on enesekindel ja populaarne ning talle vaadatakse alt üles. Inimesed tunnevad, et temaga on võimalik samastuda.

Sõnn

Sõnn on väga erilist tüüpi juht, kes oskab siduda sõpruse ja võimu. Ta võtab tihti alateadlikult liidri rolli, sest tunneb, et kaitseb sellega sõpru. Talle meeldib inimeste eest hoolitseda ja juhina saab ta seda teha. Ta on üsna realistlik ega lase väikestel asjadel ennast mõjutada. Lisaks oskab ta hästi nõu anda.

Lõvi

Tema on sündinud juht ega ole tarvis imestada, kui ta võtab juhirolli isegi siis, kui keegi ei palu. Ta ei ole ülbe, aga ta usub südamest, et saab juhina paremini hakkama kui mõni teine. Ta on väga otsusekindel ja kui sul on vaja kedagi enda seljataha, siis Lõvi on kindel tugi. Ta kaitseb alati su seljatagust ja võtab vajadusel juhirolli.

Kaljukits

Kaljukits on edukas juht sellepärast, et tal on suurepärane enesekontrollioskus. Ta teab, kui inimesed talle loodavad ega vea kunagi sõpru alt. Teda kutsutakse naljaga pooleks «emaks», sest ta jääb igas situatsioonis vaoshoituks ja elutargaks. Ta on tihti eeskujuks ja teab seda ka ise. Kaljukits tahab olla põhjus, miks inimesed tahavad olla juhid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles