Märke, et ta plaanib sulle varsti abieluettepanekut teha

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kuidas saada aru, et mees tahab sulle varsti abieluettepanekut teha? Kui ta just ei ole väga kaval, siis peaksid teatud märgid tema plaane reetma. 

Kui te olete varem abielust rääkinud, siis soovitame lihtsalt oodata ja vaadata, millega ta teid üllatab. Aga, kui te ei ole veel tõsiselt seda arutanud, siis tehke seda enne, kui ta sind «üllatab». Isegi, kui see võtab natukene romantikat vähemaks, siis on väga oluline, et te oleksite enne sõrmuste vahetamist ühel lainel. Abielu on suur otsus ja selle jaoks on tarvis kahte inimest.

Siin on 10 märki, mis võivad vihjata sellele, et ta tahab sulle varsti abieluettepanekut teha.

  1. Ta hakkab kasutama sõna «meie». Kui su partneril on tuleviku osas tõsised plaanid, siis ta võib hakata rõhutama lausetes «meie» olulisust.
  2. Ta avaldab arvamust teiste abielupaaride suhtes. Järsku hakkab teda huvitama, kui palju üks või teine inimene oma abielusse panustab või kuidas nende abielu talle kõrvalt tundub. See on märk sellest, et ta mõtted liiguvad samas suunas.
  3. Tal on säde silmis. Sa ilmselt tunned oma partnerit piisavalt hästi, et teada, kui miskit toimub. Kui ta mõtleb abieluettepaneku peale, siis seda võib tal näost välja lugeda, sest nii suurt asja on keeruline täiesti saladuses hoida.
  4. Ta uurib su graafiku kohta. Kui ta tahab järsku teada, mida sa teed näiteks kaheksa nädala pärast, siis see on üks märk, et tal võib midagi plaanis olla.
  5. Ta räägib pidevalt telefoniga. Kui sa avastad, et ta justkui varjaks teatud kõnesid sinu eest, aga sa ei paanitse sellepärast, siis see võib olla märk sellest, et ta planeerib midagi. Su kõhutunne ütleb, kas sa peaksid muretsema või mitte.
  6. Ta teeb broneeringu mõnda uhkesse restorani. Sul ei ole sünnipäev ja teil ei ole mõni muu tähtpäev, aga ta tahab viia sind pidulikule õhtusöögile.
  7. Ta tahab sind nädalavahetuseks reisile viia. Kui sellised asjad ei ole teie suhtes tavapärased, siis ole valmis. Kõige parem on see, kui sa lihtsalt lased tal teha nii nagu ta tahab ja lähed vooluga kaasa.  
  8. Ta tahab sinu vanematega aega veeta. Te olete üksteise vanematega varem ka kohtunud, aga nüüd on ta esimene, kes su onu sünnipäevalauas koha sisse võtab. See näitab, et ta tahab su perekonnaga paremini läbi saada ja on valmis järgmist sammu astuma.
  9. Ta kaasab sind suurtesse otsustesse. Ilmselt olete juba varem suuri otsuseid koos teinud, aga nüüd sa tunned, et ta kuulab sind ja nõuab sinu arvamust järjest rohkem. See näitab, et ta peab sind oma partneriks ja abielus tehakse alati tähtsaid otsuseid koos.
  10. Talle on järsku hakanud pulmad meeldima. Tavaliselt on nii, et inimesed, kellele meeldivad pulmad, hakkavad neid ise planeerima. Ole tähelepanelik, kui ta hakkab järsku teiste pulmade või kihlumise suhtes arvamust avaldama.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles