Hollandi telesaates peavad mehed arvama, kas naine on rase või lihtsalt paks!?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi telesaade «Neem Je Zwemspullen Mee»
Hollandi telesaade «Neem Je Zwemspullen Mee» Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Televisioonis tehakse veidraid asju, olgu selle tõestuseks kas või meie oma telekanalites olevad saated, aga hollandlased on asja uuele tasemele viinud. Telesaade nimega «Neem Je Zwemspullen Mee» (eesti keeles «Võta kaasa oma ujumisriided») laseb inimestel arvata, kas naine on rase või paks. 

Hollandi telesaate kontseptsioon näeb ette, et mehed arvavad, kas naine nende ees on rase või lihtsalt ülekaaluline. Kas naine ootab last või sõi ta just lõunat?

Kaks saatejuhti ühinevad võistlejatega arvamismängus. Samal ajal, kui naine nende ees pöörleb, peavad nad otsustama, kas naine on rase või paks.

Vaata trailerit!

Osalejatel on ka teisi ülesandeid. Näiteks peavad nad arvama, kas üks mees on pärit Poolast või töötab ta krohvijana. Taaskord väga oluline informatsioon! Lisaks peavad nad vaatama naiste rindu ja üritama arvata, kas need on päris või kunst.

Telesaade võtab ette kummalised sotsiaalsed olukorrad ja muudab need mänguks, millega on võimalik võita raha. Äärmiselt seksislik telesaade on kogunud palju negatiivset tagasisidet ja lausa 3200 inimest on kirjutanud alla nõudele, et saade eetrist maha võetaks, vahendab Glamour Magazine.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles