Viis põhjust, miks ei tohiks basseinis seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Esiteks ei ole see kindlasti nii glamuurne kui tundub.     

Mõned inimesed võivad unistada sellest, et saaks kunagi kaaslasega salaja basseinis seksida, aga reaalsus on see, et see võib-olla ei olegi nii hea mõte kui algselt tundub. The Sun vahendas viis mõistlikku põhjust, miks ei tohiks basseinis seksida.

  1. Vesi ei ole hea libesti. Pigem vastupidi, vees on palju raskem seksida, sest vesi pühib minema keha loomulikud mahlad.
  2. Vees võib jääda kergemini rasedaks või saada mõne suguhaiguse, sest vees on keeruline kondoomiga seksida. See omakorda tähendab, et inimesed on vähem kaitstud soovimatu raseduse ja haiguste eest.
  3. Basseinis olevad kemikaalid võivad põhjustada infektsiooni. Esiteks on basseinides väga palju kloori lisaks teistele kemikaalidele ja need võivad ärritada naise suguelundeid.
  4. Uriin. Alberta ülikoolis tehtud uuringust selgus, et keskmiselt on basseinides umbes 10 liitrit teiste inimeste uriini.
  5. Basseiniseks ei ole nii glamuurne kui see tundub. Basseinid võivad olla libedad, seal on kõvad seinad ja kui te peaks kukkuma, võivad tagajärjed väga valusad olla.

Kokkuvõttes võiks basseinis ujuda ja magamistoas seksid. Nii lihtne see ongi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles