Briti modell: tselluliiti ei pea häbenema, see on täiesti normaalne

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Briti modell tuletab meelde, et apelsinikoorenahka ei pea häbenema, sest see on kõigil, isegi modellidel. 

Suurbritannias sündinud modell ja kehapositiivsuse aktivist Charli Howard jagas hiljuti sotsiaalmeedias pilti oma tagumikust. Foto on tehtud väga lähedalt ja naine kirjutab, et olenemata sellest, et ta teeb palju trenni, on ka temal kühme, mida ta kunagi häbenes.

 

A post shared by Charli Howard (@charlihoward) on

«Kui ma vaatan ajakirju, siis ma ei näe kunagi, et modellidel või  kuulsustel oleks tselluliiti. Samas saaksid nad selle eest ka kohe kriitikat,» kirjutab modell. See pani teda ja paneb ka teisi uskuma, et tselluliit on midagi veidrat, aga tegelikult ei ole. Mida vanemaks ta sai, seda rohkem enesekindlust tal juurde tuli ja nüüd julgustab Charli ka teisi mõistma, et niinimetatud apelsinikoorenahk on täiesti normaalne.

«Ärge saage minust valesti aru, sest tselluliit ei ole mu lemmik, aga see ei tee mind koledamaks ja ma ei pea seda häbenema,» selgitab Charlie.

Kusjuures see ei ole esimene kord, kui Charlie on kehapositiivsuse kohta sõna võtnud. 2015.aastal kirjutas ta avaliku kirja modelliagentuurile, kes vabastas ta töölt põhjusega, et naine on «liiga suur». Charlie vastas neile, et ta tahabki töötada pigem sellise agentuuri juures, kes aktsepteerib teda, tema keha ja naist, kelleks ta on saanud, vahendab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles