10 märki, et sa oled ta kaaslane ja ka parim sõber

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Teie sõbrad vihkavad teid natukene, sest teil on justkui kõik liiga hästi.

Te ei pea olema parimad sõbrad, aga kindlasti ei tee see halba, vahendab Cosmopolitan. Siin on 10 märki, et sa ei ole ainult tema partner, vaid te olete ka parimad sõbrad.

  1. Te olite kõigepealt sõbrad. See on hea, kui on võimalus teineteist enne suhet paremini tundma õppida.
  2. Te ajate üksteist naerma. Huumor on suhtes väga oluline komponent.
  3. Ta tahab sinuga alati koos aega veeta. Ta tahab sind igale poole kaasa võtta, isegi kui tegemist on poistele mõeldud õhtuga. Sa oled ta sõber ja järelikult ka ta sõprade sõber.
  4. Sa tead, mida ta mõtleb. Mitte et  te oskaksite teineteise mõtteid lugeda, aga sa tead umbes või täpselt, mida ta teatud situatsioonides teeb või otsustab.
  5. Ta on näinud sinu kõige hullemaid külgi. Ükskõik, kui raske sul parajasti ei ole, siis sa tead, et saad talle toetuda.
  6. Te võite lihtsalt terve päev koos hängida. Te ei pea midagi tegema, võib-olla lesite koos diivanil, aga see meeldib teile, sest te olete koos ja teil on nii lõbus.
  7. Teised paarid vihkavad teid natukene. Nad on teievahelise  keemia peale natukene kadedad.
  8. Te ei tunne, et vajaksite aega, et eraldi olla. Te teate, kuidas võtta aega iseendale, aga see ei ole teie jaoks nii oluline, sest teile lihtsalt meeldib koos asju teha.
  9. Ta usaldab sind. Mitte ainult selles mõttes, et sa ei peta teda, vaid ta räägib sulle oma kõige suuremaid saladusi ja sügavamaid mõtteid.
  10. Te olete justkui kogu aeg värskelt armunud. Mesinädalate periood ei saa otsa, sest teil on ikka veel sama palju energiat kui alguses, kuigi olete juba aastaid koos olnud. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles