Kolm munateemalist seksimängu pikaks nädalavahetuseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Peagi on käes pühad, mis tähendab, et on aeg korraldada seksikas munajaht.

Tähelepanu, valmis olla, start: mängud munadega alaku!

1) Seksikas munajaht

Alustuseks osta korvitäis Kinder Surprise'i üllatusmune, ava need ja eemalda plastkapslist mänguasjad. Nüüd võta märkmepaberid ja kirjuta igale paberile üks seksikas lubadus või tegevus, mida saad koos kallimaga nautida: vannimängud, oraalsed naudingud, koerapoos, sidumismängud, õnneliku lõpuga massaaž vms, õpetab Ulakas Kaunitar. Kui soovid, võid igale paberile märkida erineva sekspoosi ja soovitatavalt sellise, mille sooritamiseks kõiketeadev Google appi tuleb võtta, nt Bambuse Lõhestamine, Lootose Asend, Haigutav Asend, Naela Kinnitamine või Kiik (jah, Kama Sutra raamat kinnitab, et selliste nimedega sekspoosid on tõepoolest olemas!). Pane lubadused üllatusmuna kapslisse ja peida munad mööda elamist laiali. Anna mehele aega üks minut, et leida üles võimalikult palju mune ning seejärel asuge saaki nautima.

2) Otsi jänku üles!

Selleks vajad taas üllatusmune, kuid nüüd peab mees olema osav ja vihjete järgi orienteeruma. Ava üllatusmunad, eemalda mänguasjad ja asenda need vihjetega. Esimene üllatusmuna pane kohale, kust mees selle kindlasti üles leiab. Selle sees olev vihje juhatagu mees järgmise munani jne. Finiš võib aset leida seal, kus iganes te saate teineteist nautida, oota teda seal jänkukostüümis või täiesti alasti! Nt võid küsida mehelt «Mis on mu lemmiktoit, mida ma sinu kehalt kõige meelsamini limpsiks?» ja panna järgmine vihje külmkappi jäätisekarbi kõrvale. Kui tead, et mees pole mõistatuste lahendamises just kõige osavam, võid anda talle võimaluse kasutada spikrit, mis avaldab järgmise muna asukoha, kuid iga spikerdamise kord kohustab teda pakkuma sulle 5 minutit taevalikku oraalseksi naudingut.

3) Värvime mune!

See mäng on kõige lihtsam, vajad vaid magusat massaažigeeli, mis on loodud oraalsetesse naudingutesse sukeldumiseks. Õpetus: eemalda riided, kata munad suhkruvati, puuviljade või vanilje «glasuuriga», pista suhu keelel hüplev kommipulber ja maiusta nagu jaksad! Kui mees magustoidust ilma ei taha jääda, jätke geeli ka naise intiimpiirkonna hellitamiseks – nii saab temagi teha oma suu magusaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles