Tõsta oma seksiisu ühe lihtsa nipiga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jooksmine on väga kasulik. Esiteks hoiab see vormis ja tervena ning teiseks võib see parandada seksielu. 

Kui sa jooksmast naased, oled ilmselt higine ja riided kleepuvad su naha külge ning seks on viimane asi, millele mõtled. Selgub, et see ei pruugi nii olla. Dr Nicole Prause on seksiekspert ja neuroteadlane. Ta selgitab, et naine on võimeline ennast jooksmise ajal seksiks üles soojendama, sest jooksmine tõstab pulssi, vahendab Metro.co.uk.

Põhimõtteliselt on nii, et kui su süda lööb kiiremini kui muidu ja sa näed oma partnerit, siis võid enda aju petta ja mõelda, et ärevust ja pulsi kiirenemist tekitab just tema. Kusjuures jooksmine pidavat toimima palju paremini kui afrodisiaakumid ehk kiimavahendid, mida müüakse apteekides.

«Sa pead kontrollist lahti laskma, sest kui sa mõtled kõikidele asjadele, mida sa pead tegema, siis ei ole võimalik orgasmini jõuda,» selgitab dr Prause. Niisiis paneb jooksmine su südame kiiremini lööma, täpselt nii nagu siis, kui sa kiima lähed, näiteks eelmängu ajal. Tasub igatahes proovida!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles