Woolishi värske kollektsioon seob maailmamoetrendid põhjamaiste lõigete ja Eestimaa suvega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Woolish

Eelolevaks suveks on Woolishi kaubamärk loonud traditsioonilisest kirkama kollektsiooni, mis põimib trendikad lõiked ja moeka värvipaleti praktilisuse ning kvaliteediga.

Äsja müügile jõudnud suvekollektsioonist leiab nii klassikalisi kampsuneid kui ka moodsaid lõikelahendusi: trendikaid pikki tuunikaid, kimonost inspireeritud mantleid ning bomber-stiilis jakke, mis on jahedateks õhtuteks lausa loodud.  

Kollektsiooni mahe värvipalett, kus troonivad mündiroheline, küpse virsiku karva oranž, õrn lavendlililla ning tuhakarva hall, on kummardus sumedatele Eesti suvedele: suhkruvati karva taevale ning kordumatutele päikeseloojangutele.

Kõik Woolishi suvekollektsiooni esemed koosnevad 50 protsenti meriinovillast ning 50 protsenti inglise lambavillast, tagades rõivaste kõrge kvaliteedi, pehmuse, soojuse ja esindlikkuse.

Karged värviblokid, kordumatu kärjemuster ning lustakas noolegraafika annavad traditsioonilisele materjalile aga uue trendika dimensiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles