Pildid: VARKKI esitleb minimalistlikku kollektsiooni «Suvehelid»

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12. aprillil esitleb praktilist kantavust ja piiriületavaid disainermõtteid ühendav rõivabränd VARKKI oma kevad-suvist kollektsiooni «Suvehelid». United Motorsi Tallinna MINI esinduses jõuavad lavale naiselik edevus, moodne kergus ja põnev geomeetriline värvidemäng.

VARKKI uus minimalistiku joonega kevad-suvine kollektsioon «Suvehelid» on inspireeritud tundlikest pooltoonidest. Murtud sinise, kahvaturoosa ja õrna beeži kõrval kohtab VARKKI kevad-suves aktsendina sügavsinist ja puhast valget. Geomeetriline mäng kollektsiooni erinevate värvidega toob vaheldust kangamustritele ning graafikaelemendina kohtab toodetel suvehõngulist sääske.

Kevad-suvist kergust rõhutab ka kleitide, seelikute ja pluuside juures hoitud avaram lõikejoon. Pükse iseloomustab «lühikeseks jäänud» pikkus ja trikotaažist toppe naiselikult edevad lipsseosed. Hooaja jakkide seas domineerib puhas värv ja sirge siluett. Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles