Fotod: Tiina Talumehe kevadsuvine kollektsioon viib unenäomaailma

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oliver Moosus

Tiina Talumehe värske kevadsuvine kõrgmoekollektsioon mängib unenäomaailma ja igapäevareaalsuse kontrastidega, kandes unistust olla kuskil mujal, olla unenägu unenäos, naasta tehnoloogilisest küberreaalsusest inimliku soojuse ning ununenud unistuste juurde.

Foto: Oliver Moosus

«Seekordne kollektsioon on inspireeritud jõuluõhtu helguses kõlanud Ott Arderi sõnadele tehtud kaunist laulust «Unemetsades», kus peegelsiledal veel helgib kahvatu valgus. See unelemise meeleolu kohtub kevadiste pastellidega, lubades võtta aeg maha igapäevaaskeldustest, leida hetk iseendale ja lihtsalt unistada,» rääkis Tiina Talumees.

Foto: Oliver Moosus

Naiselikult habras, täiuslikkuseni viimistletud detailidega, aga samas mugavatest unelemise rõivastest inspireeritud lõigetega couture kollektsioon lubab kandjal olla tema ise, vaba ja kerge, ning sealjuures sundimatult kaunis.

Foto: Oliver Moosus

Värvigammas kohtuvad trendikad kevadpastellid, roosa ja helesinine, alati stiilse musta ning särtsaka fuksiaga.

Foto: Oliver Moosus

Materjalidest näeme kollektsioonis siidbrokaati, šifooni ja tülli, sekka litrite ja käsitööna valminud orhideemotiivide maagiat.

Foto: Oliver Moosus

Tiina Talumehe kollektsioon koosneb valdavalt kaunitest õhtukleitidest, kuid sealt ei puudu ka õhkõrnad seelikud, suveõhtutel asendamatud kerged jakid ja mantlid ning suveöö unenäona kaunid pruutkleidid.

Foto: Oliver Moosus
Foto: Oliver Moosus
Foto: Oliver Moosus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles