Kevadised ilu-uudised: proovisime omal nahal järele, milline toode võtta, mis jätta!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Kevad on käes, lumi on (loodetavasti) lõpuks sulanud ning aeg on revideerida oma kosmeetikakoti sisu. Talve lõpus ja kevade alguses on turule tulnud palju huvitavaid ja uusi ilutooteid. Testisime neid ja anname ülevaate, millised olid meie lemmikud.

HUULED

Essence Shine Shine Shine Wet Look huuleläige, toonid 13 ja 12: Väga head huuleläiked, millel on hästi julged toonid. Kuigi huuled jäävad lopsakalt märjaks, ei ole toode kleepuv. Püsib kaua peal ja isegi, kui pärast söömist ja joomist märg kiht maha kulub, on ilus pigment huultel tundide kaupa. Sobib nii päeval kui õhtul, sest värvi tugevust saab peale kandmisega natuke reguleerida. (Hind 2.19)

SILMAD, KULMUD JA RIPSMED

Essence Lash Princess false lash effect ripsmetušš. Väga hea ripsmetušš. Tekitab hästi paksud ja lopsakad ripsmed just õhtuse meigi jaoks, päevavalguses võib see isegi liig olla. Kuigi pakend ei väida veekindlust, on tuši eemaldamine päris raske ja hommikul silmaalused hallid. (Hind 3.39)

Artistry Signature Color eye shadow quad lauvärvikompekt, toon 1. Väga stiilses ja glamuurses pakendis lauvärvipalett pakub ideaalset võimalust suitsusilma tegemiseks, kuid samas võimaldavad helehallid toonid ka teha julgemat päevameiki. Kurb on aga see, et kui kasutajal ikka ei ole väga lauvärvimisoskusi, siis uhkeid kellasid-vilesid selle komplektiga kaasas ei ole, mis «suitsusilmatamise» kergemaks teeksid – vaid peegel ja klassikaline aplikaator. (Hind 40.-)

Foto: Tootja foto

Essence Volume Stylist Curl & Hold ripsmetušš. Essence tegi seda taas – ülimalt soodne ripsmetušš, mis töötab suurepäraselt. Kahe kihiga saab nukulikult pikad ja kaardus ripmsed, mis on iga õhtumeigi auks. Ühest korrast aga piisab, et kontorimeik täiuslikuks muuta. Probleem on ehk vaid eemaldamisega – maha tuleb tušš tõeliselt raskelt ning eeldab pikemat meigieemaldusprotsessi. (Hind 3.39)

Artistry Eye Color Stick. Ülimugav lauvärvipulk, mida suudab peale kanda ka kõige kobam meikija. Toon Siberian Quartz sobib ehk küll paremini sumedatesse kevadõhtutesse, kuid sellegipoolest on tegemist uue lemmikuga, millega saab silmad kiirelt pähe joonistatud.

Artistry Signature Color pikalt püsiv silmapliiats. Pliiatsil on teises otsas aplikaator, millega saab joone kenasti hajutada. Mugav, klassikaline, püsib muretult peal.

NAHK

Essence Camouflage 2in1 make-up & concealer. Korralik puuderkreem, mis katab hästi ja seguneb kergelt näotooniga. Püsib kaua peal, soovitan.

Essence Camouflage Full Coverage konsiiler. Mõnusa sametise aplikaatoriga peitekreem, mis mõeldud just tumedate silmaaluste ja nahadefektide varjamiseks. Tekstuur on kreemine ning toode hajub naha sisse kenasti, püsib kaua ja seda võib kanda ka lihtsalt niisama, ilma, et nägu peitekreemiga kataks. Tulemus on loomulik ning värske. (Hind 2.79)

Vita Liberata Ten Minute Tan. Vita Liberata päevitustoote teeb eriliseks see, et tegemist on loodusliku brändiga, mis ei määri ega lõhna ebameeldivalt nagu samalaadsed teised tooted. Lisaks on tulemus ühtlane ja koorub maha loomulikult nagu päris päevitus. Ideaalne viis, kuidas kevadel kena jume saavutada. (Hind 29.-)

Foto: Tootja foto

Egoboost Perfect Moment Beauty Mist. Soome holistilise kaubamärgi uus ilusprei teeb täpselt seda, mida pakendil lubab. See värskendab nahka ja seda võib kasutada nii enne kui pärast meigi tegemist. Mõnusa aroomiga ilusprei sobib ideaalselt suveperioodiks, mil nägu vajab kuuma käes värskendust ja niisutust. (Hind 39.-)

L'Occitane Terre de Lumiére radiant balmProvence'i kuldsetest päikeselistest õhtupoolikutest inspiratsiooni saanud näokreem on tõeliselt õhuline ja lõhnab ülimõnusalt. Lubatud kerge sära ilmub ka tõesti palgele - kuid ehk on vaid tegemist platseeboefektiga, sest kunstlikult lisatud sädelust või litreid kreemis just pealetükkivalt ei tähelda. Mis aga ongi hea, sest igapäevaselt sätendava näoga ringi käia ei tahaks, elurõõmsalt tervisest särava nahaga aga küll. Üsna tugev lõhn võib aga allergikutel silmad kipitama ajada. (Hind umbes 8.-)

Foto: Tootja foto

Artistry Signature Color Highlighting Tint. Läikekreem, millele on alguses keeruline näol õiget kohta leida. Silma alla kandes ta hoopis rõhutab tumedaid silmaaluseid, kuid lõpuks õnnestub katse-eksitusmeetodil avastada, et natukesehaaval põsesarnale kandes tekitab kreem tõesti mõnusalt kevadise särava jume. (Hind umbes 35 eurot)

Essence Stay Natural konsiiler. Huvitava kujundusega toode – kreemi harjastele saamiseks tuleb seda teisest otsast käänata. Samas ei ole see just ülimugav, sest kui näiteks käed niisked või kreemised, on keeramine tõeline väljakutse. Teisest samalaadsest konsiilerist tugevama tooniga, kuid aplikaatori erinevus on ilmselt kasutaja jaoks maitseasi. Mina sellest harjast üleliia vaimustuses ei ole.

Foto: Tootja foto

Essence Luminous Matt päikesepuuder. Matt päikesepuuder, kes oleks võinud küll sellist asja oodata! Mulle teoorias on alati päikesepuudrid meeldinud, kuna olen väga kahvatu nahaga, päikest ei armasta ning puuder on tundunud hea viisina, kuidas näole natuke jume anda. Probleemiks on minu jaoks kujunenud aga see õudne sädelus - ei ole enam 15aastane, et tahaks päev läbi ringi käia, nägu litreid täis. Seega olid matile puudrile suured ootused ja kui nüüd saaks veel ka selle näole kandmise õigesti käppa (nii, et hajutus jääks loomulik ja ühtlane), siis võib selle kevadiseks hitt-tooteks lugeda küll. Soodsast hinnast rääkimata. (Hind 3.39)

Foto: Tootja foto

Artistry Hydra-V Vital Skin seerum. Hydra-V sarja järjekordne nahka päästev niisutustoode. Seerum tundub olevat üsna kange ning ilmselt seetõttu soovitatakse ka sellele tavalist näokreemi peale kanda. Sobib hästi kevadiselt januse naha turgutamiseks, lõhn on meeldiv ja pealekandmine tänu pumppudelile väga mugav. (Hind umbes 62.-)

Uriage puhastav mitsellaarvesi. Termaalvesi on ideaalne õhtune nahapuhastaja – eemaldab hellalt näolt mustuse ning turgutab ja toidab. Boonusena lõhnab tagasihoidlikult ja imeliselt.

Foto: Tootja foto

Uriage Hyséac 3-Regul Global nahahoolduskreem. Kreem lubab vähendada punne, punetusi ja rasu teket. Pakendil on suur lubadus, et see teeb naha matiks, siledaks, säravaks ja üldse täiuslikuks. Kuna see kreem on üsna krõbeda hinnaga, ootasin huviga lubatud tulemusi. Mul on rasune nahk ja aeg-ajalt tekib näkku igat tüüpi vistrikke, mille vastu ma seni ei ole lahendust leidnud. Kasutasin seda kreemi kaks korda päevas umbes kuu aega, kuni see otsa sai. Kreemi peale pannes on tõesti näha, et see imendub kiiresti ja teeb naha matiks, mingit rasu või läikivust nahale üldse ei jää. Ka nahatekstuur tundub pärast kreemitamist ühtlasem, kuid selle mõju ei kesta väga kaua. Vistrike ja komedoonide vähenemist ma aga selle aja jooksul üldse ei märganud, nii et oma kogemusest ei saa ma kinnitada, et see aitaks reaalselt punne vältida või vähendada. Rasu vähendamine ja matistav efekt on sel siiski päris hea, nii et otsustasin selle kreemi peale edaspidigi kindlaks jääda. Pealegi on väga mugav näokreemi pigistada tuubist, mitte seda näpuotsaga topsist välja koukida. (Hind umbes 20 eurot)

KÜÜNED

Oriflame The ONE Long Wear küünelakk,  toon Red Sky at Night. Väga hea katvusega kauapüsiv küünelakk Oriflame’ilt. Red Sky at Night sobib kandmiseks nii suviste lillemustriliste kleitidega kui talvel tumedate riietega. Ilus särav punane toon püüab nii naiste kui meeste pilke. (Hind 6.90)

Foto: Tootja foto

Essence Glow & Care Luminous küünelakk (toonid Go For Glow ja Shine On). Essence'i uus küünelakisari tugevdab ja kaitseb küüsi. Peale kandes tuleb tõdeda, et ka uuel sarjal on kõik Essence'i küünelakkidele juba omaks saanud tugevused - hea katvusega praktiliselt lõhnatu lakk püsib peal hästi ning ka Glow & Care sarja toonid on huvitavad ja värsked. (Hind 1.99)

Essence Quick Dry kiirkuivatuslakk. Lubatakse, et kiirkuivatuslakki kasutades ei pea enam küünelaki kuivamisaja pärast muretsema, kuid kasutades tundub see siiski tavalise pealislakina. Ei täheldanud superkuivamisvõimeid, kuid samas ei saa ka kurta, et lakk liiga kaua kleepuvaks oleks jäänud. Samas saab seda edukalt kasutada igapäevase läbipaistva lakina - püsib hästi peal! (Hind 1.89)

JUUKSED

Foto: Tootja foto

Satinique Scalp Tonic. Mul on olnud palju probleeme peanahaga ja seda just stressiperioodil. Isegi nii palju, et juuksur ei pidanud paljuks kurta, kuidas stress peast talle vastu vaatab. Juba esimesel kasutamisel andis toonik oma jõust tunda - ma lausa tajusin, kuidas mu väsinud ja murelik peanahk justkui allikal joob. Boonusena on seerumil suurepärane lõhn ja seda saab kasutada nii hommikul kui õhtul, juukseid ta rasvaseks ei tee ning aitab isegi soengu viimistlemisele kaasa. Lubatakse ka tihedamaid ja tervemaid juukseid, kuid eks see tulemus selgub alles nädalate pärast. (Hind umbes 23 eurot)

KEHA

Nutrilite PHYTO2GO jook. Uudne süsteem, kus vitamiinivee siirupi saab pudelile korgina peale keerata. Pakend lubab immuunsusjooki, millega olla valmis kõigeks, mis elu toob, aga valmis segatud morss on väga ebameeldiva maitsega. Meenuvad 90ndate sünteetilised segud, väikese pudeli lõpetamine on paras katsumus. Häirib ka see, et kuigi pakendil on palju ilusat reklaamijuttu, puudub toitainete info, nii et ma ei saagi teada, kas steviaga magustatud joogis on kaloreid või mitte. (Hind 25.50)

Nutrilite Vitamin B Plus dual-action B-vitamiinidega toidulisand. Kaheksat B-vitamiini sisaldav tablett, mida on kerge neelata. Purk on väike ja käepärane. (Hind 14 eurot, 60 tabletti)

Foto: Tootja foto

L’Occitane signatuurparfüüm Terre de Lumiere. Provence päikeseloojangust inspiratsiooni saanud sensuaalne parfüüm on mõnusalt tummine ja äärmiselt isikupärane lõhn. Püsib kaua peal ja tekitab lausa sõltuvust. Tegemist on väga elegantse ja sooja lõhnaga. Igatahes suurepärane esiklõhn L’Occitane’ilt. (Hind 50ml 64.99)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles