10 märki, et sa ei peaks temaga magama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Seks on väga intiimne asi kahe inimese vahel. Vahel tundub, et see on hea mõte, aga pärast saad aru, et see oli suur viga. Muidugi on see arusaadav, sest kirehoos minnakse lihtsalt vooluga kaasa. Siin on põhjused, miks ei peaks temaga siiski seksima. 

  1. Kui sa tegelikult ei taha seksida. Sa ei pea seksima, kui sa ei taha ja nii lihtne see ongi. Kui sa ei tunne, et sa tahaksid seksida, siis ära tee seda.
  2. Sa mõtled, et sa meeldid talle siis rohkem. Tavaliselt see ei toimi. Pealegi on seks alati kuumem, kui te ei suuda üksteistest käsi eemale hoida.
  3. Kui sa oled temas kord juba pettunud. Seks ei paranda midagi, kui ta on juba kahtlaselt käitunud, sind ootama jätnud, plaane tühistanud või vahepeal kadunud olnud. Seks ei takista tal seda uuesti tegemast.
  4. Kui ta on sulle öelnud, et ta ei taha midagi tõsist, aga sina tahad. Ta ütleb seda sellepärast, et ta mõtleb nii. Ära maga ühegi kutiga lihtsalt sellepärast, et sa loodad, et äkki te kunagi saate seksisemudest päris partneriteks.
  5. Sa tead, et sa meeldid talle, aga sina otsid midagi muud. Ära maga temaga kirehoos, sest ta on lihtsalt seal ja annab sulle seda, mida sa hetkel vajad, kuigi sa tead, et tulevikku teil ei ole.    
  6. Kui sa tunned, et midagi on valesti. Kui sa ei suuda otsustada, kas ta meeldib sulle või mitte, siis ära maga temaga. Vastasel juhul pead talle ilmselt ütlema, et teist võivad ainult sõbrad saada.
  7. Ta on su sõbra eks. Kui sa arvad, et ta on su hingesugulane, siis küll, aga muul juhul mitte. Miks rikkuda häid suhteid, kui sa saad minna poodi ja osta endale vibraatori?
  8. Tal on suur hulk küllaltki ebastabiilseid ekse. Siin on kaks võimalust. Esiteks ta võib-olla tõmbab ligi igasuguseid veidrikke. Teiseks on ta äkki kõikidest oma endistest suure draamaga lahku läinud ja nad ei anna talle rahu. Mis tähendab, et sa võid ka saada järgmiseks eksiks tema pikas nimekirjas.
  9. Te olete purjus. See ei ole parim idee. Magage ennast välja ja vaadake, kas te hommikul tahate ka veel seksida.
  10. Ta ei harrasta turvalist seksi. Kui ta keeldub kandmast kondoomi, siis ei olegi midagi teha. See mees ei ole kõige parem valik, vahendab Cosmopolitan.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles