14 märki, et ta on huvitatud ainult seksist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Üks asi on see, kui su väljavalitul või silmarõõmul on suur seksiisu, aga teine asi on see, kui ta lihtsalt ei hooli sinu tunnetest. Kuidas teha vahet, kas ta on huvitatud ainult seksist või meeldid sa talle päriselt?

Cosmopolitan pani kirja 14 märki, mis näitavad, et ta on huvitatud ainult seksist.

  1. Ta kirjutab sulle ainult öösiti. See on teaduslik fakt, et seksikõned toimuvad ainult õhtuti.
  2. Ta ärritub, kui sa kustud ta enda juurde filmi vaatama ja te päriselt ka vaate filmi. Ilmselt ütleb ta varsti, et on väsinud ja tahab koju minna.
  3. Sa ei kohtu kunagi ta sõpradega. Mida vähem informatsiooni sul tema kohta on, seda lihtsam on tal ühel hetkel kaduda. Sa ei tea, kus ja kellega ta käib, mis elu ta elab ja nõnda edasi.  
  4. Ta otsib põhjendusi, miks tema juurde ei saa ööseks jääda. Ta ei ütle sulle kunagi otse, et sa pead minema hakkama, aga ta vihjab, et tal on hommikul vara plaanid oma sõpradega või perekonnaga.
  5. Ta vaatab alati, et sa midagi tema juurde ei unustaks. Huulepulk? Kaasas. Käekott? Kaasas.
  6. Te ei käi kohtingtel.
  7. Tavaliselt maksate koju tellitud toidu pooleks. Kui ainult üks teist maksaks pitsa eest, siis see oleks kohting.
  8. Tal on alati «kiire», kui sa tahad temaga oma tunnetest rääkida. Kui ta on huvitatud ainult seksist, siis ta ei taha endale muid kohustusi.
  9. Ta tahab alati seksida, kui te kohtute. Mõtle korraks, kas te veedate tunde koos nii, et te ei seksi? Kui ei, siis ta ei ole sinust päriselt huvitatud.
  10. Kingituseks on ta sulle ainult sekslelusid ostnud. Ta arvas, et teeb sulle romantilise üllatuse.
  11. Iga vestlus muutub flirdiks. Kõik sõnumid ja jutuajamised on ühemõttelised ning vihjavad sellele, et te võiksite kokku saada ja seksida.
  12. Ta kutsub sind oma sõpradega välja, aga nii pea kui sa sinna jõuad, siis ta tahab sinu juurde minna. Põhimõtteliselt ootab ta kondoomidega baari ees ja sa ei näegi ta sõpru.
  13. Ta teeb sulle ainult välimuse kohta komplimente. Ta armastab su tagumikku, aga mitte huumorimeelt. Ta ütleb alati, et sa näed seksikas välja, aga mitte ilus.
  14. Kui ta tuleb sinu juurde, siis ta jalutab tavaliselt kohe magamistuppa. Ta ei veeda aega köögis või elutoas, sest ta ei ole selline kutt. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles