Kate Middleton avameelselt emadusest: see on väljakutse

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Duchess of Cambridge at the Royal College of Obstetricians and Gynecologists in London.
The Duchess of Cambridge at the Royal College of Obstetricians and Gynecologists in London. Foto: Heathcliff O'Malley/Daily Telegr/PA Wire/PA Images

Kate Middletonil on üsna laitmatu imago ja tundub nagu tal oleks alati kõik kontrolli all. Siiski on ka tema inimene, kellel tuleb aeg-ajalt silmitsi seista väljakutsete ja stressiga. 

Sel nädalal esines Kate Middleton heategevusüritusel ja juhtis tähelepanu sellele, et isegi printsessid, nagu tema, seisavad silmitsi emadusega kaasnevate vaimsete probleemidega ja raskustega, vahendab Women's Health Magazine. 

«Isiklikult ma leian, et emaks olemine on rahuldust pakkuv ja imeline kogemus. Samas on see ka suur väljakutse. Isegi mulle, kellel on palju rohkem tuge, kui teistel naistel. Emaks olemiseks ei saa täielikult ette valmistuda. Sinu sees on korraga nii palju emotsioone, nagu väsimus, rõõm, mure ja armastus, mis on kõik omavahel segunenud,» selgitab Kate Middleton.

Printsess avaldas arvamust, et naised ei julge tihti abi küsida, sest nad tahavad näida täiuslikud. «See on tore, et räägitakse emaduse rõõmudest, aga me peame rääkima ka sellega kaasnevast stressist ja kurnatusest. See on normaalne, et emaks olemine ei ole lihtne ja abi küsimine ei tohi olla nõrkuse märk,» ütles printsess.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles