Sinu võimalus! Moeleavastus Mana vajab erilise välimusega modelle

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mood-Performance-Tants 2015
Mood-Performance-Tants 2015 Foto: Liisbet Järviste

Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengite korraldatav Mood-Performance-Tants jõuab tänavu vaatajate ette juba 19. korda. Selleaastane etendus kannab pealkirja Mana

Kavandikonkursi tulemusel valiti välja kaheksa Eesti disainerit ja külalisdisainerid, kelle loomingut saab 22. aprillil Tartus lavalaudadel näha. Müstiline toimumiskoht avaldatakse peagi. Alanud on modellide casting, mis kestab 6.-20. märtsini.

Sel aastal on etendus peamiselt keskendunud tavapärasest erinevatele modellidele: eriti on kandideerima oodatud kulturistid, fitnessmodellid, tätoveeritud inimesed, vanemad prouad, vanemad mehed ja kaksikud. Kui naudid esinemist ning soovid olla üks neist inimestest, kes näitab väge täis moodi pika ajalooga moeetendusel, mine aadressile www.moodperformancetants.ee, lae alla modellide ankeet ning saada see täidetul kujul e-maili aadressil casting@moodperformancetants.ee

Lõuna-Eesti suurima moeetenduse Mood-Performance-Tants eesmärgiks on anda noortele disaineritele suurepärane võimalus esitleda loomingut omanäolisel moeplatvormil ning tuua vaatajateni erakordne kultuurisündmus Tartus.

Moeetenduse algatajateks on Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid ning korraldustiimi kuuluvad erinevate õppeasutuste õpilased, tudengid ja professionaalid.

Mood-Performance-Tants casting
Mood-Performance-Tants casting Foto: MPT
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles