Laisa nädalavahetuse brunch – kartulipannkoogid

FOTO: Kadri Raig

Kodus kipuvad nädalavahetuse hommikusöögid ikka pigem hilisemale kellaajale nihkuma ja ka lõunasööki asendama. Brunch ongi hommikusöögi ja lõuna vahepealne, pigem pikale veniv toidukord, kirjutab toidublogija Kadri Raig, kes soovitab selleks ühte mõnusat ja lihtsat retsepti juhuks, kui külmikusse on alles jäänud sobiv kogus kartuliputru.

Kartulipannkoogid

Pannkoogid

  • 500 g kartuliputru
  • 3 muna
  • 50 g jahu
  • Suts soola
  • Praadimiseks õli

Mädarõikakoor

  • 150 g hapukoort
  • 2 spl mädarõigast
  • Suts soola ja veidi pipart

Sega kõik koostisosad omavahel kokku.

Prae pannil keskmisel kuumusel mõnusad väikesed pannkoogid.

Kui soovid teha ka mädarõikakoort, siis sega lihtsalt kõik ained omavahel kokku ja ongi valmis!

Naudi soojalt koos meelepäraste lisanditega.

Tagasi üles