Stilist Aljona Eesmaa: kevadsuvises moes annavad tooni 80ndad

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aljona Eesmaa
Aljona Eesmaa Foto: Erakogu

Tuntud moeblogija ning kevadise Viru Keskuse moeürituse FIBIT üks esistilistidest, Aljona Eesmaa, näeb selle hooaja värskes kevadmoes rohkelt säravate värvide inspiratsiooni ning mänguliste 80ndate tagasitulekut.

«Mulle tundub sellel hooajal kuidagi eriliselt sümpaatne tagasihoidliku helehalli ja särava punase kombinatsioon ning ka pastelne helesinine jääb üha rohkem positiivselt silma. Samuti teevad rõõmu ulakad 80ndad ning nende tagasitulek, mul on tunne, et sellest kümnendist pärit moeelemente näeme tänavusel kevadsuvisel hooajal lausa hulgi,» rääkis Aljona.

Aljona stiliseerib sel kevadel 25ndat toimumiskorda tähistava Viru Keskuse moesündmusel FIBIT River Islandi brändietendust, mis tõotab tulla kelmikalt vaatemänguline. «Kindlasti saab näha julgeid kombinatsioone, kevadiselt pastelseid toone, trendikalt sportlikke elemente ja seeläbi end laval igati hästi tundvaid modelle,» kergitab Aljona saladuseloori laupäeval, 11. märtsil toimuva hakkavat.

Kevadsuvisesse garderoobi soovitab Aljona endale vaadata ühed alt töötlemata äärega ja natukene «kukekad» sinised teksad, meeleolukate kirjadega või vanakooli logoga T-särgi ning kas ühed mugavad valged tennised või hoopis paari teravaninalisi valgeid kingi.

Aljona Eesmaa stiliseeritud River Islandi moeetendust näeb juba sel laupäeval Viru Keskuse moesündmuse FIBIT raames. Kõik FIBITi etendused toimuvad Viru Keskuse aatriumis ning on publikule nautimiseks tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles