Peterburi iluvõistlustelt tuli Tartusse hõbemedal

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Prüssel (vasakult esimene) koos soengumodelliga, Liselote Kollom (vasakult kolmas) soengumodelliga ning Meriliis Rumvolt (paremalt teine) koos soengumodelliga.
Piret Prüssel (vasakult esimene) koos soengumodelliga, Liselote Kollom (vasakult kolmas) soengumodelliga ning Meriliis Rumvolt (paremalt teine) koos soengumodelliga. Foto: Erakogu

23.-26. veebruaril Peterburis peetava ilufestivali «Nevskie Berega» raames võistelnud Tartu Kutsehariduskeskuse noored juuksurid olid edukad. 

Naiste päevasoengute kategoorias saavutas värske vilistlane Meriliis Rumvolt väga hinnalise hõbedase ning Piret Prüssel 5. koha. Liselote Kollom sai aga rokabilli soengute kategoorias 4. koha.

«Peterburi ilufestivali võistlused on tõesti suured, ainuüksi noorte juuksurite võistlusest võtab osa üle 160 konkurendi ning nende hulgas silma paista on suur saavutus,» märkis iluosakonna juhataja Liivi Lõhmussaar. Kokku võistlevad Tartu noored juuksurid kuuel erineval võistlusalal ning juuksurite võistluse lõpptulemus selgub pühapäeva, 26. veebruari hilisõhtul.

Võistlejaid juhendavad kutseõpetajad Elo Õun ja Taissa Sulajeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles