Uus hullus ilumaailmas: tätoveeritud tedretähnid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Mauricio Jordan de Souza Coelho / Panthermedia / Scanpix

Tundub, et inimeste fantaasial ei ole piire. Oleme juba kirjutanud seebitatud kulmudest ja wasabi-huultest, aga nüüd uurime lähemalt, mida kujutavad endast tätoveeritud tedretähnid. 

Ilumaailmas on üks uus trend, millele ennustatakse suurt menu – tätoveeritud tedretähnid. Põhimõtteliselt on võimalik endale lasta tätoveerida poolpüsivaid täppe, mis meenutavad loomulikke tedretähne. Protseduur võtab aegea umbes kolm tundi ja ilus tulemus kestab kuni kolm aastat.

Trend sai alguse Montrealist, kus kosmeetik ja tätoveerija Gabrielle Rainbow tegi oma sõbrannale esimesed kunstlikud tedretähnid. Nimelt oli viimane väsinud ja vingus, et peab täppe iga kord ise näonahale joonistama.

Rainbow selgitab, et nagu iga tätoveeringu tegemisel, siis on ka tedretäpid alguses kergelt tumedamad ja nahk pisut paistes. Umbes ühe kuni kahe kuu pärast peaksid täpid juba üsna loomulikud välja nägema. Ajaga tätoveeritud tedretähnid tuhmuvad. (Marie Claire)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles