Viis põhjust, miks on iluoperatsioonid nii kallid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Oled mõelnud iluoperatsioonile, aga hind ehmatab hinge kinni? Oled mõelnud, et miks iluoperatsioonid ometi nii kallid on?  Dr Peep Pree toob välja viis peamist põhjust, mis kujundavad iluoperatsioonide hindasid.

1. Olulist rolli iga eduka operatsiooni puhul mängib kaasaegne aparatuur, kirjutab Clinica blogi. Kõrgkvaliteetne ja kaasaegne ilukirurgia aparatuur on äärmiselt kallis ja töökindel. Vanad operatsioonitarvikud ei tundu just eriti usaldusväärsed nii suure ja elumuutva otsuse juures.

2. Ilukirurgia protseduuride hinda tuleb arvestada kõik ravimid ja tooted, ilma milleta ei ole võimalik operatsiooni teostada. Siia kuuluvad kõikvõimalikud proteesid, ravimid ning ravimite varud olenevalt patsiendi individuaalsusest.

3. Väga tähtis hinna komponent on personali töötasud. Iluoperatsiooni läbiviimiseks on vaja tervet meeskonda, kes kõik kannavad hoolt patsiendi opereerimise eest, et kogu iluoperatsiooni protsess ja tulemus oleksid äärmiselt kvaliteetsed. Dr Pree väärtustab ning motiveerib ka kogu Clinica erakliiniku personali väga kõrgelt.

4. Iluoperatsioonide hinnas sisalduvad kõik litsentsid, mida nii kliinik kui ka kirurgid oma töö tegemiseks vajavad. Kas sina julgeksid lasta end opereerida kirurgil, kellel puudub tegevusluba?

5. Ilukirurgia protseduuride hinda tuleb arvestada ka personali täiendkoolituste maksumus, mis on ühed kallimad maailmas. Et püsida kursis kõige uuemate ning turvalisemate iluoperatsioonide tehnoloogiaga, käis näiteks dr Pree eelmisel aastal end väljaspool Eestit täiendamas lausa kuus korda.

Iluoperatsioonid tundvad esmapilgul küll kallid, kuid tegelikult sisaldab hind paljusid hädavajalikke komponente. Parima operatsioonitulemuse saavutamiseks on äärmiselt tähtis tehtava iluoperatsiooni kvaliteet! Kindlasti ära unusta enne ilukliiniku valimist  uurida põhjalikult ka kliiniku ning kirurgi tausta. Kogenud, litsentseeritud ja parimat tehnoloogiat omav kirurg saavutab alati parima tulemuse Sinu ohutust ja lõpptulemust arvestades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles