Milliseid vihjeid saab mehe käitumisest esimesel kohtingul välja lugeda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Kuidas teada pärast esimest kohtingut, kas sa meeldid talle või mitte? Õnneks on mõned märgid, mis aitavad sul mehes aru saada. 

Õnneks on meeste käitumisest võimalik lugeda vihjeid selle kohta, kas nad on edaspidisest suhtlusest huvitatud. Marie Claire küsis suhteekspert Rich Santoselt, kuidas mehed mõtlevad ja mida võiks nende käitumisest välja lugeda.

  1. Kohtingule pühendumine. Mida kiiremini mees kohtingut lõpetada üritab, seda vähem ta sinust huvitatud on. Kui ta tuleb lagedale mõne odava vabandusega, miks ta peab kohe ära minema, siis ei ole tal sinuga edaspidiseid plaane. Kohtinguekspert soovitab vastupidi viisakalt terve kohtingu lõpuni teha, sest inimesed annavad liiga kergesti lühikese aja jooksul valesid hinnanguid.
  2. Ta tahab sinuga kahekesi olla. Kui mees tahab ainult sinuga kohtingul, selle asemel, et oma sõpru julgestuseks kaasa kutsuda, siis ta ilmselt on sinust huvitatud.
  3. Kohtingu pikendamine. Kui ta pakub välja, et pärast kohtingut võiks minna veel jalutama, teha veel ühed joogid või süüa kuskil magustoitu, siis see on märk sellest, et ta tahab sinuga veel aega veeta.
  4. Pakub välja uue kohtingu. Vahel on nii, et mehed ütlevad kohtingu lõpus ainult viisakusest, et nad tahavad ka järgmisele kohtingule minna, aga kui ta ta pakub välja juba kindlaid tegevusi, mida ta tahaks sinuga koos teha, siis on asi teine.
  5. Sõbralikud sõnumid kohe pärast esimest kohtingut. See on hea märk sellest, et kohting läks ilmselt hästi. Kui ta ei ole sinust huvitatud, siis ta valib hoopis teise tee, kuidas sulle viisakalt head aega öelda.
  6. Tao rauda, kuni see on veel kuum. See on üsna keeruline olukord, kui sa pead ootama ja vaatama, mis edasi saama hakkab. Kui esimesest kohtingust on möödas juba paar päeva ja sa ei ole temast midagi kuulnud, siis see võib tähendada seda, et sa ei ole tema jaoks hetkel prioriteet. Võib-olla ei ole ta veel kindel, kas ta tahab uut kohtingut ja alustab paari päeva pärast uuesti juttu, et selgust saada. Kuigi eeldatakse, et mehed teevad esimese sammu, siis tänapäeval on see täiesti normaalne, et sa võtad temaga ise ühendust, kui sa oled temast tõesti huvitatud.
  7. Järjepidevus. Suhte alustamiseks peaks mõlemapoolne huvi olema järjepidev. See tähendab, et te kohtute ja suhtlete regulaarselt. Ära eelda, et teie suhe on tõsine, kui te ei ole paar nädalat üldse teineteist näinud.
  8. Spontaansed kohtingud. Kui ta pakub täiesti suvalisel päeval välja, et võiks näiteks õhtul jalutama minna või kohvikusse, siis tea, et ta mõtleb sinu peale. See näitab ka seda, et ta tahab sinu läheduses olla ja teha sinuga mida iganes ja millal iganes. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles