Drew Barrymore’i kolme minuti meik

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Front Row during the New York Ready to wear autumn-winter 2017-2018, New York, fashion shows, People, Coach//Z-PIXEL-FORMULA_I_001/Credit:PIXELFORMULA / SIPA/SIPA/1702151408
Front Row during the New York Ready to wear autumn-winter 2017-2018, New York, fashion shows, People, Coach//Z-PIXEL-FORMULA_I_001/Credit:PIXELFORMULA / SIPA/SIPA/1702151408 Foto: PIXELFORMULA / SIPA/SIPA/PIXELFORMULA / SIPA/SIPA

Drew Barrymore on andekas Hollywoodi näitlejanna ja kahe väikese tüdruku ema. See tähendab ühtlasi seda, et hommikuti ei ole tal just väga palju aega, et ennast valmis seada. «Teate, tavaliselt ei ole mul üldse aega, et meiki teha,» ütleb naine. 

Siin on kolm head nippi, mida Drew Barrymore’ilt õppida:

  1. Pese alati käed puhtaks enne, kui hakkad meiki tegema.
  2. Pärast põhja tegemist võta natukene niisutavat kreemi ja tupsuta seda õrnalt nahale. Kreem teeb näonaha säravaks ja nooremaks.   
  3. Drew paneb alati natukene huulepulka põsesarnadele, et tema näonahk oleks tasakaalus ja korrelatsioonis huultega.

Vaata videost, milline on armastatud näitlejanna hommikune rutiin ja kuidas teha mõne multifunktsionaalse tootega ilus ja kiire meik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles