Viis parimat aega seksimiseks

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raykin Dmitriy / PantherMedia / Scanpix

Mida aeg edasi, seda rohkem kujuneb meil välja kindel aeg, mil oma partneriga linade vahel hullata. Tavaliselt nädalavahetuse õhtuti, kas pole? Kui aga rutiin kipub peale tükkima, siis tasub oma graafik üle vaadata. Siin on viis head soovitust üllatavateks hetkedeks, mil võiks hoopis seksida.

Seksiekspert Alix Fox annab väljaandes Female First head nõu ja pakub välja ebatavalisi aegu, mille võiks romantiliselt sisustada.

Pühapäev, kell 9 hommikul

Mõne jaoks võib see tunduda pühapäeva kohta kui liig varajane kellaaeg, et üldse end liigutada, siis iga väikeste lastega inimene teab, et iga päev, mil sa ei pea end voodist kell 5.30 üles ajama, sest keegi tahab potile / süüa / kaissu, on unelmateaeg! Seega on laisad pühapäevahommikud parimad armatsemiseks.

Kui teil on raskusi privaatse aja leidmisega, võite te teha lastega kokkuleppe: igal pühapäevahommikul jätate te neile köögilauale väikese karbi üllatustega (käsitöötarbed, koomiksid jms), kuid vastutasuks peavad nad lubama teil teatud kellaajani sisse magada. Seda hetke, mil nad võivad teid «äratama» tulla, võib näiteks tähistada karpi jäetud äratuskell või lihtsalt kokkulepitud kellaaeg.

Laupäev, kell 23.15 õhtul

See on kellaaeg, kui paljud juba hakkavad oma nädalavahetuse baariringi lõpetama. Alkohol võib seksile küll negatiivselt mõjuda, seega tasub jookidega ettevaatlik olla, kui plaan koju õhtut nautima minna.

Esmaspäev, kell 15.00 pärastlõunal

Enamikul inimestest on sel ajal peas vaid töömõtted või siis on nad teel, et lapsi koolist-lasteaiast ära tuua. Kuid kui teil vähegi on võimalust – näiteks õnnestub teil partneriga leida aega ühiseks hiliseks lõunaks või on juhuslikult riigipüha, tasub sel ajal tõesti teineteisele pühenduda! Ebatavalisel ajal seksimine võib mõjuda samamoodi, kui tavapärasest erinevas füüsilises asukohas seksimine – lihtne viis rutiinist välja murda ning teid intiimselt lähendada.

Kolmapäev, kell 7.30 hommikul

Enamik inimestest kiirustavad sel ajal mööda elamist ringi, et end tööle sättida. Kui sul aga õnnestub sellesse hetke hoopis üks kiire nahistamine ära paigutada, teeb see imet su kesknädalase madala energiataseme ja kehvapoolse tujuga. Ärka natuke varem ning väike kähkukas enne voodist tõusmist on kõik, mida sa vajad.

Laupäev, kell 17 pärastlõunal

Tavapäraselt hakkavad inimesed sel ajal õhtusööki ette valmistama või siis end välja drinkidele või sõpradega kokkusaamisele sättima. Me mõtleme seksist sageli kui millestki, mis juhtub alles õhtu lõpus, kuid enne uksest väljumist seksimisel on palju eeliseid: sa oled vähem väsinud ning tõenäoliselt ei tunne end pärast rasket õhtusööki roidununa. Rääkimata heast tujust ning särast silmades!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles