Lihtsad nipid, kuidas magamistuba õdusamaks ja romantilisemaks muuta

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Magamistuba on püha koht, isegi kui me vahepeal kasutame oma voodit lauana ja põrandat riidekapina.  

Siin mõned lihtsad nipid, kuidas oma magamistuba veel õdusmaks muuta.

  • Tee endale lugemisnurgake. Tekita toas koht, kus oleksid kõik raamatud ja mõnus tugitool, millel istuda.
  • Keelusta magamistoas telefonid. See tõesti muudab olemise rahulikumaks ja kui sa ütled, et sul on vaja äratuskella, siis mine poodi ja osta endale paari euro eest reaalne äratuskell.
  • Lase tulesid vähemaks. Magamistoa valgustust võiks saada muuta. Sa võid ka proovida lihtsalt soojema valgusega lambipirne. Juba see muudab su toa õdusamaks.
  • Kasuta vaipasid. Kuna magamistuba peaks olema pehme ja mõnus, siis ära unusta ka põrandaid. Mõtle kui hea on hommikul esimese asjana varbad pehme vaiba peale panna.
  • Katseta tumedaid seinu. Kui su tuppa paistab päeval loomulik valgus, siis tumedad seinad ei tee su magamistoast koobast. Vastupidi tumedamad toonid muudavad toa õdusaks ja üleüldise atmosfääri rahulikumaks.
  • Aseta oma voodi sellises suunas, et sa saaksid aknast välja vaadata. See mõjub õhtul rahustavalt ja hommikul äratab üles. (PureWow)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles