Nissan Juke. Ohutus ja värvid (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sa tahad osta autot. Kas see võiks olla Juke?

Kui sa vaatad ringi hinnavahemikus 15 000 kuni 20 000 eurot, siis jah – võiks küll.

Alustame vältimatust. Mitte kunagi ei saa olla liiga turvaline. Me oleme õppinud suurtel kiirustel tähelepanelikud olema. Aga kuidas on olukord hoovis? Käiguteed, palliplatsid, pingid, jooksvad lapsed, kassid, koerad. Nissan Juke’il on sellise olukorra jaoks lihtsa ja selge pildiga täisvaatekaamera. Kui sa Juke’iga tagurdad, siis sa näed auto kõiki nelja külge. Vana kooli juht ütleks, et saadi vanasti hakkama ruutsentimeetrisuuruse tahavaatepeegliga, saab ka nüüd. Aga tal ei ole õigus. Sest mitte kunagi ei saa olla liiga turvaline. Neljast kaamerast kokku liidetud pilt tähendab igal manööverdamisel vähem ohtu lastele, loomadele, üleüldse kõigile. Ja kui sa juhtumisi ei märka, et laps sõidab rattaga manööverdamisalasse, siis auto hoiatab sind. Märkamatud lisad, suur efekt.

Juke on väike linnamaastur – kompaktne, koondatud ning kõrge. Paljudele inimestele meeldib kõrges autos. Enamasti ei ole see vajadus vaadata teistele ülevalt alla. Lihtsalt kõrgemal tundub ohutum. Väljavaade on parem. Isteasend on aktiivsem. Oled justkui rohkem kohal. Kui sa tunned nii, siis on Juke sinu auto.

Juke ja värvid. Sa saad päris suure vabaduse valida oma autole isikupärane kombinatsioon värvidest, detailidest ja aktsentidest. Picassol oli kindlasti rohkem ruumi kombineerida, aga Juke on auto, mitte kubistlik maal. Lihtsalt vali välja – kere värvi küljepeeglid, värvilised ukselingid ja iluliistud, värvilised õmblused ja lävepakuliistud interjööris. Nimekiri on pikem. Kui tahad, võid lisavarustusena juurde saada avatava klaaskatuse koos elektrilise päiksevarjuga. Ka see nimekiri on pikem.

Mida „Acenta“ paketiga ei saa? Summutitoru spetsiaalotsa ja musta lage teie toale. Hinna sees ei ole ka kuldset Juke’i kujukest (sa võid kuldse Juke’i ise kokku panna).

Niisiis, kui sa otsid väikest automaatkäigukastiga linnamaasturit, siis just praegu on sinu jaoks olemas kampaaniapakkumine „Acenta” varustuspaketiga automaatkäigukastiga mudelile. Selle soodushind on 15 490 eurot ja lisavarustuspakette pakub Nissan praegu poole hinnaga. 

Kui nõudmised on suuremad, saab valida igasugust lisavarustust. Sa võid Juke’i külge kinnitada suusad, telefoni, katuseboxi, jalgrattad, haagise, pintsaku, kleidi ja tuulelohe (tuulelohe tuleb nööriga siduda katusespoileri külge).

Või sa tahad minna hoopis ringrajale? Siis on sul vaja midagi muud. Näiteks Juke Nismot. Või Nissan GT-Ri. Aga see on juba üks teine lugu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles