Kuidas armastada nagu prantslased?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikusöök voodis.
Hommikusöök voodis. Foto: CandyBox Images/ Panther Media/ Scanpix

Pariis, šampanja, kirg ja seksikas aktsent - mais oui, prantslased oleks justkui romantika spetsialistid. Kui tahad enda oskusi selles vallas parandada, võta prantslaste kommetest eeskuju. 

Elegantsed naudingud

Prantslased oskavad end hellitada ja piduliku sündmuse puhul on nende õhtusöögid väga külluslikud, kirjutab Daily Mail. Hoia pigem argipäeviti kokku ja kui lähed kallimaga välja, ära hoia ei kalorite ega raha pealt kokku. Seejuures peab siiski mainima, et kvaliteet on olulisem prantslastele olulisem kui kvantiteet ja portsud jäägu väikeseks.

Dünaamilised deidid

Paljud jäävad isegi romantilisi sündmusi tähistades mugavustsooni, sest võtavad oma kaaslast iseenesestmõistetavalt ja ei viitsi pingutada. Nii mööduvad valentinipäeva ja pulma-aastapäev diivanil pitsat mugides. Prantslased lähevad romantilisele randevuule ka siis, kui on koos olnud aastakümneid. 

Klaasike veini, mitte kuus õlut

Söögi kõrvale naudivad prantslased ikka head veini ja veini nautimise oksust peetakse oskas nende rahvuslikust identiteedist. Kui tahad kallimat üllatada, kingi vii koju tõeliselt maitsvat jooki, mida saab pikalt nautida ja ära joo end purju.

Proovi prantsuse keelt

Armastuse keeleks nimetatud prantsuse keel kõlab alati kirglikult, ükstapuha, mida parasjagu öeldakse. Võrguta oma kallimat prantsusekeelsete väljenditega. See näitab, et sa hoolid ja oled valmis end armastuse nimel narriks tegema. C'est magnifique! 

Vali õige taustamuusika

Valmistudes õhtuseks romantikaks otsi välja ka hea muusika, mis loob romantilise atmosfääri. Prantsuse muusika sobib selleks suurepäraselt. Pane selga oma väikemust kleit, süüta küünlad ja las taustal mängib mahe klassika.

Hommikusöök voodis

Üllata oma kallimat ja lippa hommikul pagariärisse, et saaksite nautida prantsusepärast hommikusööki voodis. Pikad hommikud teineteise kaisus teevad teid märksa lähedasemaks. 

Hoia tasakaalu

Prantslased teavad, et töö kõrvalt peab jääma piisavalt aega ka puhkuseks. Muidugi ei tule romantikast midagi välja, kui sa lõpetad 12-tunnise vahetuse ja oled rampväsinud. Kui su tööaeg on aga enda teha, lõpeta tasuta ületundide tegemine ja mine õigel ajal koju. Sinu suhe on seda väärt. Kallimaga koos olles jäta tööasjad kõrvale ja suuna kogu oma tähelepanu temale.

Tantsige

Pärast õhtusööki on sobiv aeg kallima embuses veidi tantsida. Kõnni suvel Seini kaldal ja näed, et prantslased tantsivad kuni hommikutundideni. Kuigi Eiffeli torn on meist kaugel, ei takista see kedagi tantsimast kas või oma elutoas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles