Mood-Performance-Tants: 2017. a disainerid selgunud!

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liisbet Järviste

Tartu Kõrgema Kunstikooli moeetenduste sarja Mood-Performance-Tants (MPT) moekavandite konkurss on selleks aastaks lõppenud! Moelavastusele «MANA» pääseses žürii hoolikal valimisel kaheksa kollektsiooni, mille detailidest kumasid valguse ning varju maagilised helked.

MPT žüriisse kuulusid Tartu Kõrgema Kunstikooli rektor Vallo Nuust, tekstiilikunstnik Aet Ollisaar, disainerid Triin Isak ja Raili Nõlvak ning MPT korraldustiimi veteran IpiIlves. Kavandite valimisel lähtuti konkursi teema omanäolisest tõlgendamisest ning jätkusuutlike ideede tutvustamisest. Edasipääsenud disainerite kollektsioonid põimib ühtseks müstiliseks ilmutuseks lavastaja Barbara Lehtna.

Foto: Liisbet Järviste

Õnnelike edasipääsenute nimekiri tähestikulises järjekorras on järgmine:

«HÄPIEST» — Mirjam Kalmann

«INSOMNIA» — KristinMällo

«KuduMudu» — Getter Tamme, Merje Niinepuu

«MMASH» — Mari-Triin Kirs, Siiri Nool, Anastasia Rikk, Mairi Sild, Helene Puusep

«Palavik/Fever» — Anneli Arro, Liina Adamson-Ehte

«Paralleelreaalsus» — Anna Karakjan

«Pattern on pattern» — Laura Viia

«THE CULT» — Annika Kiidron

MPT tiim õnnitleb kõiki edasipääsenuid! Moelavastus «MANA» leiab aset 22. aprillil Tartus ning müstiline toimumispaik avalikustakse peagi.

Lõuna-Eesti suurima moeetenduse Mood-Performance-Tants eesmärgiks on anda noortele moeloojatele suurepärane võimalus esitleda loomingut omanäolisel moeplatvormil ning tuua vaatajateni erakordne kultuurisündmus Tartus.

MPT algatajateks on Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid ning iga-aastasesse korraldustiimi kuuluvad erinevate õppeasutuste õpilased, tudengid ja noored professionaalid.

Nimekirja õnnelikest edasipääsenutest leiab ka MPT kodulehelt www.moodperformancetants.ee ja Facebookist www.facebook.com/moodperformancetants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles