Ülle Rajasalu: mehed ei lase naistel rääkida

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Rajasalu.
Ülle Rajasalu. Foto: SCANPIX

Harju maavanem, reformierakondlane Ülle Rajasalu märkis Eesti Naisteühenduste Ümarlaua (ENÜ) ja Euroopa Parlamendi infobüroo naistepäeva puhul korraldatud seminaril, et mehed ei lase naistel sageli tähtsatel teemadel kaasa rääkida.

«Olen märganud seda, et kui on mingi diskussioon ja naised tahaksid sõna võtta, siis mehed räägivad üle,» nentis Rajasalu.

Mõnikord võib tema sõnul pärast küsimuse tõstatamist naisel vastus valmis olla, ta teab seda probleemi, kuid mehed ei laste tal isegi rääkida. «Ja pärast tunniajalist diskussiooni nad jõuavad selleni, mida sa oleks võinud tegelikult kohe ütelda,» tõdes ta, lisades, et õnneks hakkavad need probleemid juba taanduma.

«Mehed hakkavad naistega arvestama, aga meie oma naised ei arvesta sellega, et naised võiks olla rohkem poliitikas - me näeme asju teistmoodi, me näeme kuidagi laiemalt,» arvas Rajasalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles