Mida sööb USA president Donald Trump?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump jagas seda söögipilti möödunud kevadel oma sotsiaalmeediakanalites
Donald Trump jagas seda söögipilti möödunud kevadel oma sotsiaalmeediakanalites Foto: Xposure / Scanpix

Kõmuline Ameerika Ühendriikide president Donald Trump ei tea küll palju alkoholist, küll aga on ta hästi kursis kiirtoiduga.

President ei joo ega suitseta, kuid tema toitumisharjumused pole just ülemäära tervislikud, kirjutab AOL. Trump armastab kiirtoitu – Kentucky Fried Chickeni kanalihale pühendatud kiirtoiduketi toodangut ning ka meil tuntud McDonaldsit. Möödunud aastal ütles president Daily Mailile, et naudib söömist teel olles, kuna «nii saab kiiremini».

Trumpi ülemteener tunnistas New York Timesile, et Trump armastab väga veiselihasteike. Ka teame me tänu sotsiaalmeediale, et Trump nahistab meelsasti ka tacodega. Ära ei ütle mees Laysi ja Doritos brändide krõpsudest, Rolling Stone on vahendanud, et Donald on suur Vienna Fingers nime kandvate küpsiste fänn.

Trumpi lähikondlased ütlevad, et mees on pärast Valgesse Majja asumist oma dieeti tervislikumasse suunda nihutanud ning valib nüüd ka kala, mereande ja salateid oma toidulauale.

Kuid on üks toit, mida president sõrmeotsagagi ei puuduta – küpsised Oreos on välistatud pärast seda, kui brändi emafirma osa tootmisest Chicagost Mehhikosse üle viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles