Naine jäi vanni vangi, sest kasutas hinnatud ilutoodet

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ian Lishman / Panthermedia / Scanpix

Kookosõli peetakse õlide kuningaks. Oleme meiegi avaldanud lugematu arvu lugusid kookosõli kasutusviisidest ning põhjustest, miks see kasutusele võtta. Kuid ettevaatust – ka hea asjaga võib liiale minna, nagu juhtus selle naine.

Imguri kasutaja nimega Denshan postitas nädalapäevad tagasi keskkonda appikarje. «Naljakas lugu: ma olen hetkel vannis vangis. Ma ei saa päriselt oma vannist välja. Miks?»

Edasi jutustas ta, mis juhtus. Tuli välja, et naine oli külmetunud ning nii otsustas ta võtta kuuma vanni. Ta leidis vannisoolad, pani küünlad põlema ning valas vannivette kookosõli. «Nüüd ma mõistan – ma kasutasin liiga palju kookosõli. Kui ma tõmbasin punni eest, libisesin ma lihtsalt mööda vanni nagu hiiglaslik kartul pannil. Absoluutselt polnud mingit haaret ega hõõrdumist. Lihtsalt mina ja mu paks õliga kaetud keha vannis libisemas. Põrgusse kodused iluvahendid. SOS!»

Teised kasutajad andsid talle kiirelt kommentaariumis ka palju asjalikke nõuandeid ning õnneks töötas üks neist hästi – Denshan lasi vanni uuesti vett täis ning nühkis enda ja vanni korralikult pesuseebiga puhtaks. «See võttis 30 minutit. Valge tüdruku rumaluse parim näide,» luges naine lõpuks oma katsumuse lõpetatuks.

I am currently stuck in a bath
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles