Viis tüüpi hingesugulast, keda eluteel kohtad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Mõnikord saabuvad inimesed meie ellu põhjusega. Paljud arvavad, et hingesugulane on termin, mis tähistab ideaalset partnerit, kuid tegelikult võib hingesugulane ilmuda su kõrvale ka muul kujul kui partnerina.

Mõni hingesugulane jääb sinuga vaid hetkeks, teine on aga su kõrval elu lõpuni. Üks on kindel: sa ei unusta neid. Higher Perspective nimetab viit tüüpi hingesugulasi, keda sa elu jooksul kohtad ja armastama õpid.

1. Sõber-hingesugulane. Sageli on see inimene, kes on su parim sõber. See on keegi, keda sa kohtasid ja teadsid koheselt, et teist kahest saavad sõbrad alatiseks, sest sul on tunne, nagu oleksid temaga juba terve elu tuttav olnud. Sa räägid temaga tundide kaupa, ta on alati sinu jaoks olemas ja sageli mõistab sind paremini kui sa ise.

2. Elumuutev hingesugulane. See on inimene, kes saabub su ellu vaid ühel eesmärgil: et kõik olemasolev lammutada. Nad saabuvad, kui sa vajad hädasti uut perspektiivi ja elumuutust. Tema sunnib sind mõtlema tõsiselt järele elu ja plaanide üle. Ta saabub armastuse ja kire orkaanina ning lahkub samamoodi, kuid sa oled pärast seda uus inimene.

3. Armastaja-hingesugulane. See on inimene, kelle ülesanne on sulle midagi väärtuslikku õpetada. Ta võib olla su esimene armastus, salajane afäär või seksisõber. Need suhted algavad aeglaselt ning aja möödudes kasvavad millekski eriliseks. Kuna te teineteisele nii palju õpetate, jääte tõenäoliselt pikaks ajaks sõpradeks.

4. Võõras hingesugulane. See on keegi, keda sa kohtad juhuslikult lennukis, rongil või peol. Sa tunned koheselt, justkui oleksid temaga tuttav, kuigi ei suuda meenutada, kust. Kui sa oled inimene, kes usub eelmistesse eludesse, siis võib tegu olla inimesega sinu «minevikust». Ja kuigi te suhtlete vaid põgusalt, on teil üksteisele nii mõndagi olulist öelda.

5. Jumalik hingesugulane. Tegemist on inimesega, keda tavaliselt sõnaga hingesugulane iseloomustatakse. See on keegi, keda igaüks meist elus püüab leida ning see on inimene, kellega sa jääd tõenäoliselt terveks eluks kokku. Teda iseloomustavad kõik ülalmainitud omadused – sul on koheselt tunne, nagu teaksid teda juba terve elu, teil on sügav sõprus ja tunnete määratut kirge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles