Lisa voodielule särtsu, aga ilma seksleludeta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaaž vannis.
Massaaž vannis. Foto: Vida Press

Väga palju räägitakse sellest, kuidas tekitada magamistoas särtsu ja peletada eemale rutiini.

Enamik neist artiklitest keskendub «50 halli varjundi» temaatikale või aina kasvava sekslelutööstuse toodete tutvustamisele, kuid igaüks ei taha oma partnerit kinni siduda, piitsutada ega vibreerivat sõpra voodisse kaasa võtta. Selleks, et magamistoas jahtunud tundeid üles soojendada, ei pea sugugi kõige võimsamat ja uhkemat lelu koju tassima, kirjutab Ulakas Kaunitar.

Neid paare, kes tahaksid oma voodielus midagi muuta, kuid häbenevad seda tunnistada, on palju. 

Samuti on palju neid, kelle jaoks lelu kaasamine on justkui märguanne partnerile, et temast üksi enam ei piisa. Õnneks on kire taastamiseks mitmeid lihtsaid viise, mis tekitavad kallimas tunde, et kõik uus, mida te katsetate, on vaid märgiks teie kasvavast armastusest ja laitmatust sobivusest.

1. Silmaside

Inimestena saame me kõige enam infot silmade kaudu. Kuigi silmi kutsutakse hinge peegliks, on hetki, mil tasuks keskenduda teistele meeltele. Kui meie silmad on kaetud (salli, lipsu, magamismaski, silmasidemega), tunneme me lõhnu teravamalt ja puudutusi intensiivsemalt. Mõnikord ei olegi vaja muud, kui sulgeda silmad, et unustada argipäev ja keskenduda hetkele. Inimesed, eriti just naised, kipuvad voodisse kaasa võtma töö, laste mured, pesemata nõud kraanikausis, väljaviimata prügi, solvumised, hirmud ja päevasündmused, millele ei tohiks olla magamistoas ruumi. Kui naine ei suuda end rutiinist välja lülitada ja olla hetkes, on tal raske lubada endale naudinguid ja jõuda orgasmini. Silmade sidumine aitab olla hetkes ja aktiveerida ülejäänud meeled.

2. Lõhnad

Kui inimese nägemismeel on välja lülitatud, hakkab haistmismeel tööle maksimumvõimsusel. Kasutage seda ära ja varuge magamistuppa lõhnu, mida kasutate vaid erilistel õhtutel. Leidke endale massaažiõli või erootilise lõhnaga küünal, mille sissehingamine annab kehale märku, et nüüd on aeg keskenduda naudingutele. Selleasemel, et mehele järjekordse peavaluga vihjata, et täna asjaks ei lähe, süüdake hoopis muskuse aroomiga küünal ja andke märku, et täna saab ja palju saab! Iha sütitavate omaduste poolest on kuulsad muskus, jasmiin, ambra, mürr, roos, sandlipuu ja sirel.

3. Suled, siidsallid, jääkuubikud, lusikad, villased kindad

Siia kategooriasse kuuluvad kõik kodus leiduvad esemed, millega saab kallimale erinevaid puuteaistinguid pakkuda. Sulega silitamine, jääkuubikuga erutusvärinate tekitamine, siidsalliga hellitamine, soojas vees hoitud lusikaga kehakumeruste masseerimine – võimalusi on palju, kui panna oma fantaasia tööle. Kasutage silmasidet silmade sidumiseks, paluge kallimal lõdvestuda ning lubage tal tunnetada kordamööda sooja/külma, krobelist/siledat, siidist/karvast. Kuna mängumaaks on terve keha, siis üllatage teda ka kõige ootamatumatest kohtadest!

4. Massaaž

Kui silmad on kinni ja iha tekitavad aroomid on loonud naudinguteks sobiva keskkonna, on aeg puudutusteks. Kuidagi iseenesestmõistetav tundub, et massaaži tehakse kätega. Samamoodi nagu inimesed tahavad kõike näha, tahavad nad ka kõike katsuda. Aga visakem hetkeks eemale kõik selle, mida me oleme harjunud tegema. Nii hea oleks, kui me saaks astuda õhtul magamistuppa oma kallima juurde ja kogeda kõike justkui esimest korda. Veelgi ideaalsem oleks, kui me ei teaks, kuidas partnerit puudutada, suudelda, millised kehaosad on erootilised ja kust jooksevad meie piirid. Rutiin magamistoas tekib sellest, et meile meeldivad toimivad lahendused ja me oleme liiga laisad, et minna tagasi algusesse: aega, mil me ei tundnud ei ennast ega partnerit.

Nii võibki juhtuda, et massaaž, kui üks imeline energia ja armastuse vahendamise viis, ei ole enam erutav. Aga seda saab muuta, kui unustame käed ja teeme kallimale massaaži oma kehaga. Lisaks sellele, et kehaga tehtud massaaž on erootilisem ja erutavam, saavad üheaegselt massaaži mõlemad osapooled. Kuigi seda massaaži ei saa teha valesti, on siin väike spikker algajatele:

Kõigepealt kanna nii palju massaažiõli enda rinnale, kõhule, reitele ja tuharatele, et sellest jätkuks kahele inimesele. Alusta massaaži, heites oma ülakehaga kallima reitele ja samal ajal toetudes oma käsivartele. Libistades oma kõhtu ja rindu mööda partneri keha, liigu üle tema jalgade, tagumiku ja alaselja. Liigutused olgu aeglased, sensuaalsed ja täis armastust. Korda tegevust mitu korda. Liigu kõrgemale, et sinu keha oleks kohakuti kallima kehaga: sinu rind tema selja vastas. Nõjatu käsivartele ja põlvedele ning libista taas oma keha üles-alla mööda kallimat. Istu kaksiratsi partneri tuharatele ja tee vaagnaga mitu ringi ühes ja teises suunas, võid istuda ka tema reitele. Luba partneril keerata selili. Kui tema silmad on siiani seotud olnud, võid valida, kas lubad partneril nüüd enda tegemisi pealt vaadata või jätkad salapäraselt. Õlita end vajadusel uuesti ja heida end veidi harkis jalgadega kõhuli kallima peale. Libista oma keha mööda partneri keha: paku talle rind-rinna, kõht-kõhu ja puus-puusa massaaži. Tee massaaži erineva intensiivsusega. Erootiliseks lõpuks istu kallima peale ja tee oma vaagnaga ringe tema alakõhul. Sellest vaatepildist ta ilmselt ilma jääda ei taha.

Voodielu ei muuda kirglikumaks lelud, kui inimesed ise pole nendeks valmis, vaid ainult inimesed ise, kui nad suudavad taaselustada päeva, mil nad esimest korda koos magamistuppa astusid ja silmade sulgedes teineteisele andusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles