Seitse asja, mis on iga stiilse naise kodus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Kõigil naistel on vähemalt üks selline sõbranna, kelle kodu näeb välja imeline. Juba välisuksest sisse astudes jäävad silma kaunid dekoratsioonid ja kõigel oleks justkui oma koht. 

PureWow vahendab seitse asja, mis on iga stiilse naise kodus.

Dramaatiline põrandalamp. Need on väga strateegiliselt asetatud lambid, mis valgustavad ja tõmbavad tähelepanu kindlale kohale. Taiplikud naised teavad, et laelamp ei loo samasugust õdusat valgust.

Dekoratiivpadjad. Ära vali neid selle järgi, et nad omavahel sobiksid. Vastupidi, padjad võiksid olla eri värvi, suuruses ja tekstiilist. 

Suured professionaalselt raamitud maalid. Möödas on päevad, kus seinu katsid plakatid. Selle asemel võiks kööki või elutuba kaunistada suuremat sorti kunstiteos.

Rohelised taimed. Pigem isegi üks suurem toataim, mis sobiks hästi sinna toanurka, mis on praegu imelikult tühi.

Küünlad. Vali küünlad, mis loovad sooja ja hubase tunde. Hoidu liiga vängetest lõhnadest.

Maast laeni peegel. Otsi pigem selline peegel, mis seisab ise, mitte ei ole seina külge kinnitatud. Kui see on strateegiliselt paigutatud, siis see teeb toa suuremaks ja valgemaks.

Organiseeritud raamaturiiul. See ei tähenda, et kõik raamatud peaksid olema ühel joonel, vaid pigem võiks see olla silma järgi organiseeritud kaos. Vaata inspiratsiooniks pilte siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles