Rase naine sai günekoloogitoolis äärmiselt põletava üllatuse osaliseks

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Rachel ja Chris McQueen ootavad elevusega, et saaksid tervitada oma neljanda lapse sündi. Kentuckyst pärit paar läks günekoloogi juurde korralisele vastuvõtule, kuid see lõppes ootamatult. Jumal tänatud, et paaril on hea huumorimeel!

Nad võtsid pärast arsti juurest tulekut oma emotsioonid linti ning vaevalt oskasid nad arvata, et see jõuab miljonite inimesteni.

Pärast tavapärast ultraheli võttis arst ette Racheli emakakaela kontrollimise. Chris otsustas ruumi jääda, et oma abikaasa kõrval olla. Kõik läks plaanipäraselt, kui ühtäkki tundis Rachel, kes oli ülevaatustoolis, jalad taeva poole, et midagi on valesti. Ta hakkas valust karjuma – miski põletas kohutavalt ja ta teadis, et see ei ole normaalne.

Selgus, et günekoloog oli kaks pudelit segamini ajanud ning lubrikandi asemel kasutanud... desinfitseerivat vedelikku, enne kui naise privaatkehaosi üle vaatama asus. «Minuga juhtus günekoloogi juures just maailma kõige hullem asi,» alustab Rachel videot, kus oma emotsioone edasi püüab anda. Lõpuks naeravad mõlemad nii hullult, et peavad suisa auto peatama, sest ei suuda edasi sõita.

Paar postitas oma kogemuse Facebooki 3. jaanuaril ja praeguseks on see jõudnud juba rohkem kui viie miljoni vaatajani. Vaata videot!

NB! Video on inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles