Trendihoiatus: võrksukad teevad comeback’i!

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Splash, Photos: Non Exclusive Candid /

Kalavõrku meenutavate sukkade trendi on omaks võtnud juba sellised staarid, nagu Kylie ja Kendall Jenner, Vanessa Hudgens ja Lady Gaga. 

Võrksukad teevad comeback’i. Sel hooajal hakkame nägema järjest rohkem kalavõrku meenutavaid sukapükse. 

Foto: Rex Features / Vida Press

Neid saab kanda näiteks seelikuga või lõhkiste teksadega. Samuti on aeg soetada endale võrgust sokid ning kanda neid näiteks ketsidega või kontsakingadega. 

Foto: X17 Inc / Vidapress

Kui 1920ndatel kandsid südamekujulise mustriga sukkpükse peamiselt tantsijannad ja emantsipeerunud naised, siis 1970ndatel said võrksukad popiks pigem punkarite seltskonnas. See tähendas muidugi seda, et sukad pidid olema võimalikult auklikud mitte terved. Kaheksakümnendatel tõi Madonna moodi nii võrgust kindad, vestid kui sukad.

Foto: Rex Features / Vida Press

Nüüd 2017ndal aastal on võrksukad tagasi. Kui sa ei soovi paljastada oma jalgu, siis on täiesti okei kanda neid näiteks rebitud teksadega või kõrge värvliga pükstega ja lühikese topiga, vahendab SoFeminine.co.uk. 

Kendall Jenner
Kendall Jenner Foto: Splash, Photos: Non Exclusive Candid / Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles