Tosin üllatavat viisi, kuidas kasutada beebipuudrit

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bernd Friedel / PantherMedia / Scanpix

Sulle võib tunduda, et beebipuuder on kasulik vaid üheks asjaks ning kui sul pole just kodus imikut, ei ole sul ka mingit kasu talgist. Kuid ometi pole see nii!

AOL Lifestyle toob meieni mitmeid üllatavaid viise, kuidas beebipuudrit majapidamises ja hügieenis kasutada.

  1. Higiplekkide eemaldaja. Kasuta beebipuudrit triikimisel ja kollased plekid kaovad.
  2. Tihedamad ripsmed. Kanna puhta ripsmeharjaga ripsmetele beebipuudrit ning seejärel kata need tušiga. Saad lopsakamad ja pikemad ripsmed.
  3. Higihaisu vastu. Jahedamatel päevadel võid vabalt kasutada kaenla all deodorandi asemel beebipuudrit, see imab lõhna ning lisab värskust.
  4. Mugavamad kingad. Kui kingad on jalas ebamugavad, raputa neisse beebipuudrit. See imab higi ning ei lase jalgadel paiste minna.
  5. Kummikindad mugavamaks. Kui plaanis suurpuhastus, tead, et niiskus ja kummikindad võivad üheskoos olemise väga ebamugavaks teha. Kui enne kinnaste kättetõmbamist need üle puuderdad, on asi hoopis teine!
  6. Õli- ja rasvaplekkide eemaldaja. Tupsuta riidel õliplekki puudriga ning seejärel niiske lapiga. Rasv eemaldub imeväel ning pärast pesu on riided kui uued.
  7. Nahaärrituse vastu. Kui pärast raseerimist on nahk ärritunud, raputa sellele beebipuudrit.
  8. Päästa haisvad jalanõud. Vanad jalatsid hakkavad paratamatult iseloomulikku odööri eritama. Selle vastu aitab jällegi beebipuuder.
  9. Vaigista kriuksuvad põrandad. Kui sa märkad, et mõni eriliselt ärritav põrandalaud jalge all kriuksub, raputa pragudesse beebipuudrit.
  10. Sõlmi lahti ehtesõlmed. Kui su kett on sõlme läinud, aseta see tasasele pinnale, raputa üle beebipuudriga ning kasuta nõela, et ettevaatlikult see lahti sõlmida.
  11. Kasuta kuivšampoonina. Vahel juhtub ikka, et pole aega juukseid pesta. Kuivšampooni asemel sobib hästi ka beebipuuder. Harja juuksed kindlasti hoolikalt läbi, et puuder jääks ühtlaselt.
  12. Puhasta jalad liivast. Pole midagi hullemat, kui kauni rannapäeva lõppedes avastada, et kõik kohad on liiva täis ning rand tükib vägisi koju kaasa. Raputa beebipuudrit kätele ja jalgadele, nii saad kergelt liiva eemaldada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles