Naised tunnistavad: neid kolme asja võiks mehed voodis rohkem teha

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Stryjewski / PantherMedia / Scanpix

Ekspert Allana Pratt räägib, millised on need kolm põhilist asja, mida tema naistest kliendid kurdavad – just sellest on meil enim voodis puudus!

«Minu jaoks on naljakas, kui mehed arvavad, et naised ei taha sama palju seksi kui nemad,» ütleb Pratt väljaandele Good Men Project. «See pole tõsi! Me armastame seksi! Meil läheb ehk vaid soojenemiseks natuke rohkem aega...»

  1. Rohkem silmsidet. Pratti naiskliendid kurdavad sageli, et mehed ei vaata neile silma. Nad tunnevad end hüljatuna, kui mehed seksides silmad kinni panevad või vaatavad vaid teatud kehaosi, mis paneb neid end omakorda lihatükina tundma.
  2. Jää meiega, ükskõik mis ka ei juhtuks. Naiste jaoks on seks suurepärane lõõgastusvahend, samuti aitab see meil parandada valutavat hinge, emotsionaalseid haavu ning me võime seksi käigus nutta, natuke hulluda, vallatuks muutuda või teha kõiksugu muid üllatavaid asju. Ära mõista meid hukka ega võta seda isiklikult, ole lihtsalt meiega, kui me neil emotsionaalsetel lainetel surfame.
  3. Ole valmis, et järgneb rohkemat. Paljudel naistel pole aimugi, et nad on multiorgastilised, sest meestega on tavaliselt kõik, kui nad kord juba tulevad. Aga mis siis, kui meie tahame enamat? Ära lülita end pärast ejakuleerimist välja, jää meiega, avastame koos!

Paljud mehed arvavad, et heaks armastajaks teevad neid paljude tehniliste trikkide teadmine ja tõsi ka on, see ei ole ka väheoluline. Aga enamik naisi hindavad lihtsalt sinu täielikku pühendumist ja olemasolu, et nad julgeksid oma keha ja hinge sulle avada.

Pea oma naist meeles terve päeva jooksul – seksikas sõnum, õrn puudutus...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles