Mood-Performance-Tants kavandite konkurss pikenes

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Signe Milkov

Tartu Kõrgema Kunstikooli moeetenduste sari Mood-Performance-Tants (MPT) tuleb taas, sel korral juba 19ndat korda. Moekavandite konkursile on kandideerima oodatud üksikloojad ja disainerite meeskonnad nii rõiva- kui aksessuaarikollektsioonidega, mis pole valminud varem kui 2016. aastal. Moekavandite tähtaeg on pikenenud. Uue ajakava kohaselt lõppeb kavandite konkurss 6. veebruaril ning etendusele pääsenud disainerid avalikustatakse 10. veebruaril.

MPT moelavastus «MANA» toimub 22. aprillil ning etendusele omaselt mõnes Tartu linna arhitektuurilist väärtust omavas kohas. Lavastuse külastajaid meelitab sürrealistlik moemaailm, milles leiab ühise väe feminiinsuse ja maskuliinsuse sümbioos, et arendada dialoogi omanäoliste vastandite vahel. Maise maagia ja müstika varjus ootame eriti kandideerima kollektsioone, mille kontseptsiooni üheks osaks on jätkusuutlike ideede tutvustamine ning järgimine.

Kollektsiooni kuuluvate komplektide arv peab jääma vahemikku 6 kuni 12. Tööd saab esitada  e-mailile konkurss@moodperformancetants.ee, posti teel või kohale tuues aadressil:

Tartu Kõrgem Kunstikool

Tekstiiliosakond

Mood-Performance-Tants 2017

Tähe 38b

50103 Tartu

Lõuna-Eesti suurima moeetenduse eesmärgiks on anda noortele moeloojatele suurepärane võimalus esitleda loomingut omanäolisel moeplatvormil ning tuua vaatajateni erakordne kultuurisündmus Tartus.

MPT algatajateks on Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid ning iga-aastasesse korraldustiimi kuuluvad erinevate õppeasutuste õpilased, tudengid ja noored professionaalid.

Foto: Signe Milkov

Täpsem info moekonkursi tingimustest kodulehelt www.moodperformancetants.ee ja Facebookist www.facebook.com/moodperformancetants.

Küsimused ja kontakt: info@moodperformancetants.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles