Kuulsused, kes sünnitavad sellel aastal

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Natalie Portman and her husband Benjamin Millepied arrive at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017.   REUTERS/Mike Blake     TPX IMAGES OF THE DAY
Actress Natalie Portman and her husband Benjamin Millepied arrive at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017. REUTERS/Mike Blake TPX IMAGES OF THE DAY Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Kes teatas oma rasedusest sotsiaalmeedias ja kes ei ole seda üldse tunnistanud? Siin on nimekiri staaridest, kellelt on sel aastal beebipilte oodata. 

Amanda Seyfried on kinnitanud oma rasedust.

Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Irina Shayki kohta hakkasid kuulujutud liikuma juba detsembri alguses, kui ta kõndis Victoria’s Secreti moeetendusel. Üldiselt on Irina ja Bradly Cooper üsna tagasihoidlikud uudist levitama.

Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Ciara teatas rasedusest oktoobris Instagrami vahendusel.

Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Natalie Portman ilmus rasedana avalikkusse silma alla Veneetsia filmifestivali ajal. Kusjuures naise kõhu üle on toimunud suur arutelu. Natalie ise väidab, et kuna ta on üsna väike, aga kõht on suur, siis inimesed arvavad, et ta hakkab kohe sünnitama, kuigi tal on veel mitu kuud aega.

Näitleja Natalie Portman REUTERS/Danny Moloshok
Näitleja Natalie Portman REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Lauren Conrad teatas fännidele uudisest samuti Instagrami kaudu.

Lauren Conrad
Lauren Conrad Foto: Jamie McCarthy/AFP

Cheryl Cole ja Liam Payne kohtusid staarisaate ajal. Kuigi ametlikku avaldust raseduse kohta ei ole naine kunagi teinud, siis see beebikõht ei jää vist kellelegi märkamatuks.

Cheryl Cole ja Liam Payne
Cheryl Cole ja Liam Payne Foto: xposurephotos.com / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles