Neli kuulsuste stilistide nippi, mis päästavad iga soengu

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively koos stilist Rod Ortegaga
Blake Lively koos stilist Rod Ortegaga Foto: Instagram / Xposure / Scanpix

Kätte on jõudnud auhinnahooaeg ning nii mõnigi kuulsuste punase vaiba soeng on see, mis loob trendid alanud aastaks.

Toome teieni AOLi abiga parimad nipid kuulsuste juuksuritelt, mida tasub soengut tehes igal juhul meeles pidada.

  1. Kui sul on tukk, siis valmista see kõigepealt ette. Kui sul on selline tukk, mida ei anna kuidagi kinnitada, pead sa soengut tegema asudes just tukast alustama. Stilist Sarah Potempa annab nõu: «Tee tukk korda kohe pärast juuste pesemist.» Kõigepealt kasuta niisketes juustes natuke juuksevahtu ning alles seejärel föönita ning silu. Kinnita juuksed klambriga kõigepealt ühele küljele, mõne aja pärast teisele. Nii tagad, et tukas on loomulikku liikuvust ja kohevust.
  2. Kasuta juukselakki enne ja pärast juuste lokitamist. Stilist Paul Norton teeb just seda – enne, kui ta hakkab juukseid lainesse keerama, kasutab ta juustes lakki. Sel viisil on lokke palju kergem teha, ka jäävad need juustesse ühtlasemad.
  3. Proovi juuksevaha, et taltsutada soengust välja lipsavaid karvakesi. Katseta seda juuksekreemi asemel, eriti hästi passib see erinevatesse hobusesabadesse.
  4. Õpi ära «täpitamistehnika». Proovi teha, nagu teeb Blake Lively stilist Rod Ortega – tema laseb Lively juustejuurtele kuivšampooni, kuid teeb seda täpitades. Nii ei teki vahendi üleküllust ning juukseid saab soengusse sättida. Sisuliselt saab nii juustele kohevust lisada ning neid kergitada, ilma et juuksehooldusvahend juukseid peadligi ei suruks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles