Noorkuu Rein naistest: ülekilod on puhtalt enda teha

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. eluaastani priimehepõlve nautinud Rein Kahro pole teinud saladust, et Arabella andis enda tulekust märku juba viis kuud pärast Reinu tutvust temast üheksa aastat noorema Kristel Kaisiga, kirjutab Kroonika.
30. eluaastani priimehepõlve nautinud Rein Kahro pole teinud saladust, et Arabella andis enda tulekust märku juba viis kuud pärast Reinu tutvust temast üheksa aastat noorema Kristel Kaisiga, kirjutab Kroonika. Foto: SCANPIX

Rein Kahro ansamblist Noorkuu ütles ajakirjale Kroonika naistepäeva eel antud intervjuus, et naisele saab andeks anda asjad, mida ta ise muuta ei saa, kuid näiteks ülekilod on puhtalt enda teha, kui välja arvata haiguslikud juhtumid.

«Eks mõnel tulevad-lähevad need kilod kergemini, aga kui tahad mehe jaoks hea välja näha, siis peab selle nimel ka pingutama. Lihtsalt eeldada, et «mees peab mind sellisena võtma, nagu olen», on minu arust liiga enesekindel suhtumine, mis võib ühel hetkel lihtsalt valusalt kätte maksta. Sellist suhtumist on eesti naiste seas paraku päris palju,» selgitas Rein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles