Video: kunstkeelega saad oma kassi lakkuda

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasside lakkumine
Kasside lakkumine Foto: Kuvatõmmis

Kui oled kunagi soovinud lakkuda oma kassi, et näidata talle oma pühendumust ja armastust, siis nüüd on seda võimalik ka ilma karvu neelamata teha.

Jason ja Tara O'Mara leiutasid veidra välimusega LICKI Brushi, mille abil saab oma kassi muretult lakkuda. Rahastust idee teostamiseks said nad teistelt kassisõpradelt, kes sellist toodet soetada soovisid, vahendab news.com.au.

«Me oleme loojad. Me üritame maailma ja oma koduloomasid näha teisiti, teisest perspektiivist ning me küsime endalt, mida nemad tahaksid. Kui nemad saaksid disainida tooteid, siis mida nemad teeksid,» rääkis Tara.

Paar jälgis kasse ning märkas, et ainult need kassid, kes üksteisest hoolivad, lakuvad teineteist. Kassid veedavad suurema osa päevast end puhastades, see on osa nende päevarituaalist. Jason ja Tara usuvad, et nende lemmikud näevad ka inimesi, kui suuri kasse, mistõttu on nad kindlad, et nende leiutis pakub rõõmu nii omanikele kui ka kassidele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles