Mida sööb Kate Middleton, et ta nii sale on?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: SCANPIX

Hertsoginna Kate Middleton on nõnda graatsiline ja laitmatu stiiliga, et teda imetletakse vähemalt sama palju (kui mitte rohkem) kui printsess Dianat. Kuigi Kate ei ole nii sportlik kui ta õde Pippa, on ta väga sale ning jäi isegi beebikilodest puutumata. 

Kate Middletoni kadestusväärse figuuri taga on mõistagi kuninglik režiim, mis hoolimata pillavast eluviisist ei lase tal liialt kosuda, kirjutab Good Housekeeping.

Üle kümne aasta kuningapere heaks töötanud koka Carolyn Robbi sõnul sööb prints William oma perega, sest Kate tahab ise süüa teha ja perega ühist õhtusööki nautida. Krahvinna lemmiktoitudeks olevat karriroad, mida ta serveerib isiklikult ka külalistele. Prints Williamile meeldib oma naist tögada ja öelda, et Kate ei ole hea kokk: «Seepärast ma nii kõhn olengi!» on ta naljatanud.

Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SIPA / SCANPIX

Selleks, et pulmadeks maha võtta, olevat Kate söönud Dukani dieedi järgi palju valke ja vähe süsivesikuid. Sama dieediga said beebikilodest lahti Jennifer Lopez ja Gisele Bundchen. Dukani dieedi fänn on ka Kate’i ema, kes peletab söögiisu kodujuustu ja krevettidega. Valdavalt süüakse selle dieedi puhul aga lahjat liha, köögivilju, puuvilju ja täisteraleiba.

Kate oskab muide hinnata ka oma peres edasi kantud retsepte. Kui ta veetis oma esimesed jõulud Sandringhamis, otsustas ta Kuninganna Elisabethile kinkida midagi oma kätega valmistatut ning valis selleks puuviljakastme (chutney), mis pühade söömaajal kenasti lauale kanti. 

Selleks, et sale figuur püsiks, harrastab hertsoginna aeg-ajalt toortoitumist. Ehk on just see põhjus, miks tal on nõnda hea jume, tugevad küüned ja kaunid juuksed. Kate’i lemmiktoidud on goji-marjad, toores kala, gazpacho (köögiviljadest külmsupp), arbuusisalat, mandlipiim ja tabbouleh (Araabia salat).

Kõik see aga ei tähenda, et hertsoginna ei lubaks endale vahel ka head ja paremat. Näiteks pühade ajal nautis ta koos teiste kuninganna külalistega rikkalikke hommikusööke, millele järgnes lõunaks kas krevettide või homaariga salat, kalkun ja köögiviljad. Õhtuks sõi ta aga praadi ja sinki nagu ikka jõuluajal kombeks. 

Raseduste ajal ei võtnud Kate Middleton kaalus juurde, sest kannatas tugeva rasedusaegse iivelduse käes ja sai isegi hüpnoteraapiat, et isu tõsta. Selleks, et kaal liialt ei langeks, sõi ta raseduse ajal avokaadot, marju ja kaerhelbeputru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles