Neli näomaski, mida saad ise kodus teha

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marin Conic / Panthermedia / Scanpix

Kui raha napib, aga sa ei taha oma näonahka selletõttu hooleta jätta, siis proovi ise koduste vahenditega näomaski teha. 

PureWow vahendusel toome teieni neli näomaski, mida saad teha kodus leiduvatest ainetest.

Banaani näomask. Sega kokku purustatud banaan, mesi ja sidrunivesi ning saad endale toitva näomaski. Banaanis on näonaha jaoks palju kasulikke ained nagu C-vitamiin, kaalium, biotiin ja mangaan.

Kohvi näomask. Sega kokku kohv, purustatud oad, piim ja sidruni mahl ning kanna pastalaadne segu oma näole. Kohv aitab vähendada punetust ja põletikku.

Avokaado näomask. Kõik need vitamiinid ja head rasvad, mis teevad avokaado nii tervislikuks, avaldavad sama mõju sinu näole. Avokaado muudab naha elastseks ja säravaks. Lihtsalt sega pool avokaadot sooja vee ja meega ning jäta segu kümneks minutiks nahale. Tulemuseks on värske ja särav näonahk.

Munavalge näomask. Sega nii palju kaerahelbeid munavalgesse, et tekiks kleepub segu, mida saad lihtsalt oma näole määrida. Munavalge koos kaerahelvestega pinguldab nahka ja muudab selle säravaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles